Як проходить розмінування Херсонщини

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Як проходить розмінування Херсонщини

Повідомлення Волонтери Херсону »

Клопітка праця піротехніків ДСНС України на Херсонщині!
Велика кількість людей, в багатьох населених пунктах Херсонської області, мали вимушено покидати свої домівки у зв’язку з бойовими діями та замінуванням території.
Та після деокупації правобережжя Херсонщини, сапери ДСНС України роблять все можливе, щоб люди як можна скоріше повернулися до рідних домівок та жили звичним життям.
Та головне, що кожен має пам’ятати побачивши вибухонебезпечний предмет:
не підходь!
не чіпай!
Телефонуй 101!
Бережіть себе та своїх рідних!
Відео - ГУ ДСНС України в Херсонській області.



Ми займаємося відновленням інфраструктури, зокрема, проводимо обстеження населених пунктів і ліній електропередачі щодо наявності в них предметів, які можуть становити вибухову небезпеку. Під час перевірок виявляються як сучасні вибухонебезпечні предмети, так і залишки часів Другої світової війни. Незважаючи на те, що останні пролежали в землі понад 70 років, вони все одно представляють собою загрозу. Ми закликаємо місцеве населення не ігнорувати правила безпеки та звертатися за допомогою до служби порятунку за номером 101 у разі виявлення підозрілих предметів. Це радує, що після завершення наших перевірок і очищення територій, місцеві жителі із задоволенням повертаються до своїх осель. Висловлюємо подяку службам, завдяки яким території були розміновані, дозволяючи людям безпечно працювати на своїх ділянках та повертатися в свої домівки, без страху знайти небезпеку на власному порозі.

Український Південь

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Semrush [SEO бот] і 1 гість