Отримала грант від держави - і відновила вламну справу у Херсоні підприємиця Юлія Рощенко

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Отримала грант від держави - і відновила вламну справу у Херсоні підприємиця Юлія Рощенко

Повідомлення Волонтери Херсону »

«Віримо в ЗСУ, що все буде Україна, є бажання працювати на своїй землі та розвивати наш регіон. Якщо ви дійсно прагнете реалізовувати себе у підприємницькій діяльності, то це можна робити в Херсоні, навіть в непростих умовах» - розповідає підприємниця Юлія Рощенко.
Жінка розвиває власну справу вже більше 12 років. До початку повномасштабної війни у Юлії був копі-центр та поліграфія у Херсоні. Однак під час окупації росіяни почали пропонувати підприємниці співпрацю. І Юлії разом з родиною довелося виїхати до більш безпечного регіону.
Втім, одразу після деокупації Херсона, жінка повернулася до рідного дому і вирішила поновити підприємницьку діяльність. Оскільки, практично вся друкарська техніка вийшла з ладу, треба було її поновлювати.
Тоді Юлія вирішила взяти участь у державній програмі підтримки бізнесу «єРобота». Згодом жінка отримала фінансову допомогу для розвитку малого бізнесу. Грант склав 250 тисяч гривень. А від подання заяви до реалізації ідеї пройшло всього три місяці.
За отримані державні кошти підприємниці вдалося придбати нове обладнання.
Цієї техніки вистачило, аби розпочати власну справу. Це була суттєва підтримка для стартапу. Також за умовами гранту Юлія створила робочі місця ще для двох співробітників.
Про успішну історію відновлення бізнесу на Херсонщині за державної підтримки – дивіться у відео Херсонської ОВА.



Український Південь

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [SEO бот] і 0 гостей