У херсонських укриттях реалізували проєкт "Book Shelter"

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

У херсонських укриттях реалізували проєкт "Book Shelter"

Повідомлення Волонтери Херсону »

Почитати книгу в укритті. У херсонських сховищах реалізовується проєкт Book Shelter. Відкрито 22 Book Shelter-и у кожному районі міста. В одному з них побували кореспонденти Суспільного.



Цей букшелтер є популярним місцем серед дітей, як пояснює бібліотекар Олег Микитась. Організатори, окрім звичайного читання, розробили розважальну програму для малечі. Сьогодні я приєднався до проекту "Книга в кожен дім" в якості волонтера, щоб допомогти розважити дітей, перевтілившись у персонажа, який допоможе їм розслабитися в цей важливий час. Пропонуємо різноманітні ігри, де кожен учасник має лише одну спробу вгадати правильний варіант.

Яна, яка вперше привела своїх доньок та племінника у бібліотеку, розповідає, що одразу поділилася новиною зі своїми друзями. Ольга, яка прийшла з онуком, зазначає, що хлопчик ще не вміє читати сам, але любить слухати історії. Вона підкреслює важливість спільного часу з дітьми, далеко від телевізорів та гаджетів.

Цього року врожай виявився надзвичайно великим, але історії про Колобка та рибку додають чарівності цьому досвіду. Наша ініціатива почалася з книг, але тепер ми шукаємо нові способи взаємодії з дітьми через різноманітні заходи, надаючи їм можливість реального спілкування. Нам вдалося зібрати багато чудових книг для дітей від пенклубу, включаючи твори Ганса Крістіана Андерсена.

В цілому, у Херсоні планується відкрити 30 букшелтерів, з яких наразі активно функціонує 22, як розповідає Марина Чужова.

Суспільне Херсон

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей