Херсонці беруть участь у Кубку світу з веслування академічного, який проходить в Італії

Останні події і новини спорту на Херсонщині. Тут можна знайти свіжі новини про місцеві команди та спортсменів, їхні досягнення та участь у змаганнях на різних рівнях, а також інформацію про розвиток спорту в Херсонській області
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Херсонці беруть участь у Кубку світу з веслування академічного, який проходить в Італії

Повідомлення Волонтери Херсону »

Стартував Перший етап Кубку світу з веслування академічного 2024 року, який проходить з 12 по 14 квітня у Варезе, Італія. Це буде перша подія серії Кубка світу 2024 року, - повідомляє преслужба Херсонської федерації академічного веслування.
"В складі збірних екіпажів збірної команди України з веслування академічного беруть участь і спортсмени Херсонської федерації академічного веслування, учні Херсонської школи вищої спортивної мастерності. Представляємо чоловічий екіпаж четвірки розпашної без стернового М4-в, складі якого є і наші Гула Дмитро і Селіванов Олексій разом із Гринь Сергій і Мартиненко Олег. І, незважаючи на всі втрати спортивної інфраструктури і руйнування в Херсонщині і в нашій країні, дякуємо нашим захисникам за надані можливості реалізації спортивних талантів і потенціалу українського спорту!", - зазначив Ігор Гарагуля, президент Федерації академічного веслування Херсонської області.
Відео - Ігор Гарагуля.



Український Південь

Теги:
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Спорт”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей