1500 буковинців стануть членами ДВК на Херсонщині

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Відповісти
Аватар користувача
admin
Адміністратор форуму
Повідомлень: 1642
З нами з: 10 грудня 2004, 09:07
Звідки: Херсон
Контактна інформація:

1500 буковинців стануть членами ДВК на Херсонщині

Повідомлення admin »

http://hotline.net.ua/content/view/8121/34/

17.12.2004 13:17:47
ПОЛІТИКА

Чернівецький регіональний виборчий штаб Віктора Ющенка спільно з обласними організаціями ВО "Батьківщина", СПУ та ПППУ направить з Буковини на Херсонщину близько 1500 членів дільничних виборчих комісій.

Не менше тисячі буковинців готується стати офіційними спостерігачами від кандидата на пост Президента України Віктора Ющенка у східних областях України під час переголосування 26 грудня.

Про це на прес-конференції у Чернівцях заявив керівник регіонального штабу Ющенка Іван Демчак. За його словами, буковинські активісти та симпатики Віктора Ющенка, завдяки змінам до виборчого законодавства, виявляють "активне бажання" долучитися до виборчої кампанії на півдні та сході України.

В інтерв’ю журналістам Іван Демчак також повідомив, що обласний виборчий штаб планує до 26 грудня провести ряд "виїздних прес-конференцій" у тих районах Буковини, де "можна і потрібно очікувати кращого голосування за Віктора Ющенка". Зокрема, він назвав переважно румуномовні райони Буковини – Герцаївський та Новоселицький, у першому з яких у двох попередніх турах з незначною перевагою переміг Віктор Янукович.

За підсумками ІІ туру президентських виборів, на Буковині за лідера "Нашої України" Віктора Ющенка проголосувало 74,5% жителів області (за Віктора Януковича – 21,7%), у Чернівцях – 72,5% за Ющенка (за Януковича – 23,5%).

За матеріалами Офіційного сайту блоку „Наша Україна”
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей