І таке буває: Херсону - два мільярди гривень

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

І таке буває: Херсону - два мільярди гривень

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Ревізори КРУ виявили порушень фінансової дисципліни зі сторони управління житлового господарства Херсонської міської ради на суму більше двох мільярдів триста мільйонів гривень!



В ході ревізії встановлено: житлові помешкання чималої кількості городян ніде не обліковувалися, що є неприпустимим у фінансових та майнових відносинах муніципального рівня. Так, в порушення Закону України „про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні” на балансі не перебували 1663 житлових будинків загальною вартістю понад 1 млрд. 429 млн.грн. Крім того, з 2005 року не проведено індексацію житлового фонду на суму майже 942 мільйона гривень.

Понад 154 тис. гривень незаконно витрачено на ліквідацію наслідків стихії 27 березня 2007 року, а саме при ремонті 34 житлових будинків, котрі не знаходилися на балансі міста та не перебували в комунальній власності. До того ж 8 підрядних організацій завищили вартість ремонтних робіт ряду об’єктів житлового фонду загалом на суму майже 50 тис.грн.

В переліку бухгалтерських негараздів керівників житлово-комунального господарства Херсона - випадки невірного визначення розміру матеріальної допомоги, надання платних послуг за заниженою вартістю, безпідставні витрати підзвітних коштів, нарахування зарплати за невідпрацьований час, виплата премій з порушенням законодавства, безпідставне призначення надбавок окремим працівникам, надмірне перерахування сум державним цільовим фондам.

Зусиллями фінансових інспекторів прорахунки на загальну суму понад 2 млрд. гривень усунуто. За порушення чинного законодавства з фінансових питань на посадових осіб складено протоколи про адмінправопорушення.

Матеріали інспектування передано правоохоронцям.
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей