ЗА ПРАВДОЮ ДО КРУ

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

ЗА ПРАВДОЮ ДО КРУ

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Загальна кількість звернень, направлена громадянами до КРУ Херсонщини у 2007 році, збільшилася на третину порівняно з 2006 роком. Більше половини повідомлень громадян стосувалися роз’яснень норм чинного законодавства. Правильність нарахування заробітних плат, питання розрахунку пенсії, та обґрунтованих підстав з підвищення розмірів оплати житлово-комунальних послуг, факти неналежного надання послуг з опалення та водовідведення споживачам – такий перелік питань, порушених жителями області. Водночас п’ята частина звернень містила прохання провести інспектування, за якими проведено 6 ревізій. Впродовж року через засоби масової інформації населення дізнавалося 83 рази про функціонування телефону довіри КРУ за номером у Херсоні 263628.
Розгляд звернень громадян здійснюється відповідно до вимог чинного законодавства та перебуває на постійному контролі ревізорів Херсонщини.
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Повідомлення Прес-служба КРУ »

До відома громадськості: нові номери „телефону довіри” ГоловКРУ – (044) 425-38-18, (044) 425-37-71.
Відповісти

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей