Новокаховська об’єднана держфінінспекція звітує

Обговорення фінансової сфери Херсонської області. Останні фінансові новини, зміни в законодавстві, які стосуються фінансової діяльності, аналіз ринку, фінансові рекомендації та поради. Користувачі форуму можуть ділитися своїм досвідом управління фінансами, обговорювати інвестиційні можливості та фінансові стратегії
Відповісти
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Новокаховська об’єднана держфінінспекція звітує

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Телефони довіри у Новій Каховці – 71449, Бериславі - 75730

З початку року зусиллями Новокаховської об’єднаної державної фінансової інспекції відшкодовано фінансових порушень, що призвели до втрат на загальну суму 655,27 тис. грн.

За 6 місяців 2013 року Новокаховською об’єднаною державною фінансовою інспекцію проведено контрольні заходи на 10-ти підприємствах та установах м. Нова Каховка та Бериславського району. Взято участь у якості залучених спеціалістів за зверненнями правоохоронних органів у 3-ох перевірках.

Зокрема, протягом ІІ кварталу 2013 року здійснено 6 ревізій (Бургунська та Тягинська сільради Бериславського району, Комунальне підприємство «Промінь-10» Бериславського району, ДНЗ «Професійно-технічне училище м. Нова Каховка», Державне підприємство «Дослідне господарство "Новокаховське" Нікітського ботанічного саду - Національного наукового центру», Комунальне підприємство "Таврійське житлово-експлуатаційне управління"), за результатами яких на 7 посадовців складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності.

Наприклад, за результатами ревізії фінансово-господарської діяльності в Державному навчальному закладі «Професійно-технічне училище №14 м. Нова Каховка» встановлено, що всупереч пп. 5.1, 6.1 Договору № 42, п. 1.1 Договору № 12, ст.629 Цивільного Кодексу України, Училищем надміру сплачено КП «Новокаховське УКГ" коштів за теплопостачання протягом 2011-2012 років на суму 117,56 тис. грн. По результатам ревізії Училища 2-ох осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, а 5 осіб - до дисциплінарної (оголошено догани).

У ІІ-ому кварталі 2013 року правоохоронним органам передано матеріали по 4-х ревізіях. Також застосовано 5 фінансових санкцій, з них 2 зупинення операцій з бюджетними коштами та 3 призупинення операцій на рахунках (Бургунська сільська рада, Тягинська сільська рада, ДНЗ «ПТУ №14 м. Нова Каховка»).

За наслідками проведених ревізій Бериславським РВ УМВС порушено 3 кримінальних провадження за ст.191 ч.1 Кримінального Кодексу України.

Алла Чугунова, начальник Новокаховської ОДФІ
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Взаємодія ревізорів з місцевими органами влади
протягом 9 місяців 2013 року


Держфінінспекція на місцевому рівні наголошує на системному контролі за фінансово-господарською діяльністю підприємств та установ бюджетної, державної, комунальної форми власності. Не випадково під час контрольних заходів приділяється увага насамперед виконанню місцевих бюджетів, повноті відшкодування збитків та усуненню можливих порушень.

Взаємодія фінінспекторів з органами місцевого самоврядування є необхідною складовою всього контрольно-ревізійного процесу, як у ході підготовки до ревізії чи аудиту, так і під час реалізації матеріалів контрольних заходів.

Новокаховської об’єднана держфінінспекція контролює фінансові відносини у сферах освіти, культури, фізичної культури та спорту, соціального захисту населення, житлово-комунального господарства та органів місцевого самоврядування. Ще перед початком планового заходу фінінспектори направляють запити до голів райдержадміністрацій, міських голів з метою отримання пропозицій для включення окремих об’єктів контролю до планів роботи. У 2013 році вже завершено 14 контрольних заходів, завдяки фінансовому контролю, забезпечено відшкодування фінансових втрат на рівні 92,4%.

Оперативне і повне інформування владних структур дозволяє вжити заходи впливу до порушників фінансово-бюджетної дисципліни та вирішити проблеми, що спричинили неефективне використання фінансових ресурсів, реалізувати низку пропозицій щодо підвищення ефективності їх використання шляхом прийняття управлінських рішень. За результатами проведених ревізій органи місцевої влади і самоврядні структури м. Нова Каховка та Бериславського району з наданням обгрунтованих пропозицій для ефективного використання державного і комунального майна, Завдяки двосторонній взаємодії прийнято розпорядження голів Кіровської, Бургунської, Максимогорьківської та Тягинської сільрад Бериславського району і рішення Новокаховської міської ради по комунальним підприємствам «Новокаховське управління комунального господарства», «Новокаховський гуртожиток».

Так за результатами ревізій органами місцевої влади та місцевого самоврядування протягом 9 місяців 2013 року прийнято 7 управлінських рішень, згідно яких 3 особи звільнено із займаних посад, 1 особі оголошено догану та 3 особи притягнуто до дисциплінарної відповідальності.

Фінінспектори беруть участь у ряді постійних комісій, семінарах, апаратних засіданнях, колегіях присвячених розгляду поточних фінансових і бюджетних питань, приміром, у стінах райдержадміністрації.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Результати

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

За 10 місяців 2013 року Новокаховською ОДФІ забезпечила відшкодування втрат на 851,1 тис. грн

Упродовж січня – жовтня 2013 року фахівці Новокаховської ОДФІ забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 851,1 тис. грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, організацій та підприємств додатково надійшло 149,62 тис. грн.

Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на суму 708,48 тис. грн. За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 17 управлінських рішень.

У 12 випадках до установ, під час ревізій яких виявлено порушення, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних призначень.

До суду пред’явлено 3 позови щодо відшкодування винними особами втрат матеріальних і фінансових ресурсів. Пред’явлення ще 2 таких позовів ініційовано перед органами прокуратури, керівниками установ та організацій.

За матеріалами ревізій та перевірок до правоохоронних органів передано 12 матеріалів ревізій за результатами яких правоохоронними органами розпочато 10 досудових розслідувань.

За допущені порушення 19 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 9 – до дисциплінарної та матеріальної, 5 осіб звільнено із займаних посад.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Про відшкодування

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Новокаховська ОДФІ за 11 місяців 2013 року
забезпечила відшкодування втрат на суму понад 1 млн грн


Протягом січня – листопада 2013 року фахівці Новокаховської об’єднаної державної фінансової інспекції забезпечили відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму 1044,52тис.грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ, організацій та підприємств додатково надійшло 216,14 тис. грн. Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат і недостач на суму понад 828,38тис.грн.

За матеріалами ревізій та перевірок правоохоронні органи розпочали 10 досудових розслідувань.

До установ та підприємств, посадові особи яких порушили бюджетне законодавство, застосовано 13 фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань і зменшення бюджетних призначень.

До суду пред'явлено 1 позов щодо відшкодування втрат ресурсів на загальну суму понад 51,33 тис. грн. 3 позови ініційовано перед органами прокуратури та установами.

За допущені фінансові порушення 17 посадових осіб підприємств, установ та організацій притягнуто до адміністративної, 21 – до дисциплінарної та матеріальної відповідальності.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Підсумки року

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Новокаховська об’єднана державна фінінспекція звітує за 2013 рік

У 2013 році фінінспектори Новокаховської об’єднаної держфінінспекції спрямували зусилля на важливих для життєдіяльності громад Бериславського району та м. Нова Каховка сферах: житлово-комунальному господарстві, освітній галузі та органах місцевого самоврядування.

На постійному контролі – питання законного використання бюджетних коштів та виконання місцевих бюджетів. Також проводяться контрольні заходи за ініціюванням правоохоронних органів. Проте мають місце порушення бюджетної дисципліни, випадки незабезпечення збереження державної та комунальної власності.

У 2013 році проведено 18 ревізій, під час яких відшкодовано і поновлено втрат фінансових і матеріальних ресурсів всього на суму 1 млн 44,45 тис.грн, що становить 91% від виявлених.

Встановлені факти незаконного, нецільового витрачання бюджетних коштів, нестач загалом у 83% підконтрольних об’єктів, з яких найбільші порушення виявлено в Кіровській та Тягинській сільрадах Бериславського району, Комунальному підприємстві «Промінь-10» Бериславського району, КП «Новокаховське ЖЕУ».

За результатами ревізій прийнято 23 управлінських рішення. Приміром, 13 винним особам оголошено догани, 8 посадовців притягнуто до матеріальної відповідальності або звільнено із займаних посад. 19 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності на загальну суму 4,8 тис. грн.

Матеріали всіх ревізій передано до правоохоронних органів. За результатами проведених протягом 2013 року ревізій порушено 10 кримінальних проваджень, які занесені до ЄРДР.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Фінконтроль і дії

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Більше двох років функціонує Новокаховська об’єднана державна фінансова інспекція, працівники якої проводять контрольні заходи у Новій Каховці та Бериславському районі.

На окремих підприємствах, установах та організаціях встановлено порушення фінансової дисципліни. Контрольними заходами виявлено фінансові порушення, що призвели до втрат (недоотримання бюджетами та установами, фізичними особами власних надходжень, незаконні, нецільові видатки та недостачі).

При цьому правоохоронні структури отримують матеріали ревізій у разі встановлення порушень бюджетного законодавства, що передбачають кримінальну відповідальність.

До правоохоронних органів надішли матеріали та інформація по всім ревізіям і перевіркам, здійсненим фінінспекторами. Зокрема, останнім часом спільні контрольні заходи з фінансових питань проведено разом із Бериславським РВ УМВС України в Херсонській області та інших.

Приміром, за результатами ревізії Сільського житлово-комунального підприємства "Злагода" Бериславського району порушено кримінальну справу, яку внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань (далі – ЄРДР) № 120130090001498, ч.1 ст. 191 КК України. Після спільних заходів, проведених на комунальному підприємстві "Милове" Бериславського району, відкрито кримінальне провадження і внесено до ЄРДР під №12014230090000050 за ст.191 ч.2 КК України.

Крім того за результатами фінінспекторів у якості залучених спеціалістів за зверненнями правоохоронних органів порушено 2 кримінальні справи, а саме:
- по ВАТ «Бериславське АТП – 16537» внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінальних порушень, передбачених ст.364 ч.2 КК України ;
- по КП «Тягинська комунальна дільниця» внесено відомості про кримінальне порушення до ЄРДР за ст.365 ч.1 КК України.

Фахівці Інспекції звертаються до суду в інтересах держави, якщо підконтрольною установою не забезпечено виконання вимог до усунення виявлених під час здійснення державного фінансового контролю порушень законодавства з питань збереження і використання майна.

До речі, інспектори Держфінінспекції мають право безперешкодного доступу в ході державного фінансового контролю на склади, у сховища, виробничі та інші приміщення, які належать підприємствам, установам та організаціям, що контролюються.
Ірина Стешенко, начальник Новокаховської ОДФІ
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Квартальний звіт

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

За 3 місяці 2014 року фахівці Новокаховської об’єднаної держфінінспекції забезпечили відшкодування втрат на 319,35 тис. грн



Фахівці Новокаховської об’єднаної держфінінспекції упродовж січня – березня 2014 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 319,35 тис. грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, підприємств, установ та організацій додатково надійшло 39,74 тис. грн. Відшкодовано незаконні, нецільові витрати та недостачі ресурсів на суму 279,61тис. грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств та установ прийняли 11 управлінських рішень.

До суду пред’явлено 2 позови щодо відшкодування винними особами втрат фінансових і матеріальних ресурсів. Пред'явлення ще 1 позову ініційовано перед організацією.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 2 досудових розслідування.

За допущені порушення 5 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 8 – до дисциплінарної відповідальності, 2 особи звільнено із займаних посад.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Піврічні результати

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Звітуємо за І півріччя 2014 року
Відтепер підконтрольними об’єктами відшкодовано фінансових порушень, що призвели до втрат, з урахуванням інспектування, проведеного у минулих роках, на загальну суму 552,48тис. грн.

Новокаховська об’єднана держфінінспекція обревізувала і провела контрольні заходи 36-ти підприємствах і установах м. Нова Каховка та Бериславського району. Фінінспектори, до того ж, за зверненнями правоохоронних органів, брали участь у 5 перевірках в якості залучених спеціалістів
Зокрема, у 30 установах і організаціях, відповідно до підпункту 1 пункту 12 та підпункту 2 пункту 11 Постанови Кабінету Міністрів України №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету від 01 березня 2014 року та на виконання наказу Державної фінансової інспекції України від 13.03.2014 №78 «Про перевірку достовірності обсягів кредиторської заборгованості» перевірено факти щодо підтвердження достовірності обсягів кредиторської заборгованості з оплати товарів, робіт і послуг, на закупівлю яких поширюється дія Закону України «Про здійснення державних закупівель».
У плановому порядку, обревізовано КП «Милове», КП «Одрадокамянське» Бериславського району, комунальні підприємства «Таврійський водоканал» і «Новокаховський Екосервіс», Окружну виборча комісія №186), за результатами яких на 8 посадовців складено протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності.
Приміром, за результатами ревізії фінансово-господарської діяльності комунального підприємства «Милове» за період з 01.01.2008 по 01.10.2013 року встановлено фінансових порушень, що призвели до втрат на загальну суму 101,47 тис. грн. Так, на даному об’єкті списано з балансу паливно – мастильних матеріалів без підтверджуючих документів. При тому, що складу собівартості наданих послуг включалися витрати по списанню палива за відсутності первинних документів (подорожніх листів), які фіксують факти здійснення господарських операцій на загальну суму 9,24 тис. грн. Проте на балансі комунального підприємства автомобільний транспорт не обліковується, а оренда найманого автотранспорту не здійснювалась.
По результатам ревізії 3 осіб притягнуто до відповідальності та 2 особи притягнуто до адміністративної та дисциплінарної відповідальності (оголошено догани). За результатами проведених ревізій застосовано 2 фінансові санкції, з них і зупинення операцій з бюджетними коштами та 1 призупинення операцій на рахунках.
Правоохоронними органами порушено 4 кримінальні провадження (по КП «Милове», СЖКП «Злагода», КП «Таврійський водоканал», КП «Одрадокамянське»), які занесено до ЄРДР.

Ірина Стешенко, начальник Новокаховської об’єднаної держфінінспекції
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Звіт за 9 місяців

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

У січні – вересні 2014 року Новокаховська об’єднана державна фінансова інспекція забезпечила відшкодування втрат майже на 700 тис. грн

Фахівці Новокаховської ОДФІ протягом січня – вересня 2014 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 0,69 млн. грн. Зокрема, до бюджетів, бюджетних установ та організацій додатково надійшло понад 138,02 тис. грн. Відшкодовано і поновлено нецільових та незаконних витрат і недостач ресурсів на суму більше ніж 556,37 тис. грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 14 управлінських рішення.

За матеріалами ревізій і перевірок правоохоронні органи розпочали 8 досудових розслідування.

До підприємств та установ, під час ревізій яких виявлено порушення бюджетного законодавства, застосовано 5 фінансових санкцій у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами на рахунках та призупинення бюджетних асигнувань.

За вчинені фінансові порушення 12 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 14 – до дисциплінарної та матеріальної, звільнено із займаних посад - 2.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Нова Каховка і Бериславський район

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Фінансовий контроль
СЛУЖБА ДЛЯ ДИСЦИПЛІНИ

Державній фінансовій інспекції України – 22 роки. Служба з року в рік забезпечує всебічний фінансовий контроль за витрачанням бюджетних коштів і використанням державного та комунального майна. За результатами контрольних заходів приймаються ті чи інші рішення відносно фінансової безпеки на різних рівнях.
Варто нагадати: Новокаховська об’єднана державна фінансова інспекція прискіпливо контролює бюджетні видатки та використання майна громад.

Увага ревізорів - на стратегічно важливих для життєдіяльності сферах Бериславщини та м. Нова Каховка. Передусім мова йде про аграрний сектор, житлово-комунальне господарство, самоврядні структури.

Проте варто сказати і про досягнення, і проблеми. Фінінспектори, в межах повноважень, надають компетентну оцінку рівню виконання державних програм і всіх аспектів бюджетного процесу; виявляють резерви надходжень при формуванні і витрачанні державних ресурсів; встановлюють причини відхилень від законного проведення низки фінансово-господарських операцій.
На постійному контролі – виконання місцевих бюджетів. Проте виявлено чимало випадків безгосподарного ставлення до державної та комунальної власності. Зокрема, встановлені факти недоотримання, незаконного витрачання коштів, нестач в КП «Милове», Відділі освіти Бериславської РДА, Відділі культури Новокаховської міської ради, КП «НК Екосервіс», КП «Таврійський водоканал», КП «Одрадокам’янське» та ін. За порушення законодавства посадових осіб притягнуто до відповідальності.

До речі, у 2014 року фахівці інспекції провели 63 ревізії та перевірки, в яких виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів держави на суму 834,95 тис.грн., з них недоотримано – 237,97 тис. грн, недостач – 64,22 тис. грн., незаконних витрат ресурсів – 535,76 тис. грн.

Зусиллями інспекторів відшкодовано і поновлено фінансових і матеріальних ресурсів на загальну суму майже 789,34тис.грн. На порушників застосовано заходи впливу по призупиненню бюджетних асигнувань та зупиненню операцій з бюджетними коштами.

Триває послідовна взаємодія з правоохоронними, іншими контролюючими органами та виконавчою владою на місцях при здійсненні контрольних заходів за витрачанням коштів і матеріальних цінностей, їх збереженням, стану та достовірності бухгалтерського обліку та фінансової звітності. Матеріали 14 ревізій передано правоохоронним органам. Порушено 8 кримінальних справ, а до адміністративної відповідальності притягнуто 16 осіб. Крім того, прийнято 15 управлінських рішень за результатами ревізій. Двох посадовців звільнено із займаних посад.
Протягом 2014 року Інспекцією проводилася певна робота по висвітленню результатів перевірок. Так, через засоби інформації (радіо, газети та веб - сайти) було розміщено 100 статей та повідомлень про результати роботи з різних напрямів.
Завдяки наполегливій праці реалізуються ключові завдання правового організаційного і практичного характеру, визначені чинним законодавством України. Залишаються актуальними завдання щодо забезпечення цільового використання коштів, державного та комунального майна, наповнення бюджетними надходженнями, а обов’язковими умовами дотримання у своїй діяльності основних принципів є законність, об’єктивність, етичність. Також на часі питання протидії корупції, протистояти якій можна різними способами.

Головні напрями роботи - дієвість контрольних дій, їх удосконалення, забезпечення профілактичної спрямованості й безумовного відшкодування завданих державі збитків.

Якщо громадянам відомі факти порушення чинного законодавства при витрачанні бюджетних коштів, використанні майна, телефонуйте в робочий час за номером 71449 в м. Нова Каховка, 75730 в м. Бериславі. Заради прямого зворотного зв’язку з громадами також працює у Херсоні телефон довіри 26 36 28.

Ірина Стешенко, начальник Новокаховської об’єднаної
державної фінансової інспекції
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Робота за квартал

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

У січні – березні 2015 року Новокаховська об’єднана державна фінансова інспекція забезпечила відшкодування втрат на суму 545,38 тис. грн


Фахівці Новокаховської ОДФІ протягом січня – березня 2015 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 545,38 тис. грн. Зокрема, до бюджетів, бюджетних установ та організацій додатково надійшло 55,83 тис. грн. Відшкодовано і поновлено нецільових та незаконних витрат і недостач ресурсів на суму 489,55тис.грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 4 управлінських рішення.

За матеріалами ревізій і перевірок правоохоронні органи розпочали 5 досудових розслідувань.

До підприємств та установ, під час ревізій яких виявлено порушення бюджетного законодавства, застосовано 4 фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами на рахунках, призупинення бюджетних асигнувань, зменшення бюджетних призначень.

За вчинені фінансові порушення 4 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 3 особи притягнуто до матеріальної відповідальності.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Фінконтроль в дії

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

На Херсонщині комунальне підприємство «Основа» порушило фінансову дисципліну загалом на суму 108,48 тис. грн

Фінінспектори під час ревізії фінансово-господарської діяльності в новокаховському КП «Основа» (далі – Підприємство) встановили фінансових порушень за період з березня 2012 року по січень 2015 року.

Згідно з укладеними договорами до Підприємства не надходили кошти за фактично надані послуги протягом 2014 року. Зокрема, Підприємство не виставляло рахунків окремим абонентам (відповідно до складеного реєстру фізичних осіб) за послуги з водопостачання на загальну суму 58,85 тис. грн.
В той же час по бухгалтерському обліку Підприємства дані щодо нарахування та сплати коштів за фактичне водокористування такими абонентами відсутні. Крім того, заборгованість за даними обліку та звітності за абонентами, які фактично користуються водою і не сплачують за отримані послуги грошові кошти, за ревізійний період також відсутня.

Упродовж трьох років на Підприємстві проводилося списання палива на службовий автомобіль за подорожніми листами, виписаними на вихідні або святкові дні без відповідного наказу керівника. При цьому відпрацьовані водієм дні не було відображено у табелях обліку робочого часу.

Протягом 2012-2013 років бухгалтерською службою Підприємства проведено незаконні видатки суму 35,32 тис. грн при списанні автомобільних шин без належно оформлених документів з порушенням граничних норм списання, чим не дотримано вимоги чинного законодавства.

Виявлено непоодинокі факти щодо нарахування та виплати деяким працівникам заробітної плати, доплат та надбавок у завищених розмірах, чим завдано матеріальну шкоду (збитки) Підприємству на загальну суму 13,25 тис. грн.

Матеріали ревізії передано правоохоронному органу.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Звіт за півріччя

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Результати роботи Новокаховської ОДФІ
за І півріччя 2015 року


За 6 місяців 2015 року фахівці Новокаховської об’єднаної держфінінспекції забезпечила відшкодування втрат на 779,67 тис. грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств та установ прийняли 5 управлінських рішенm.

Зменшено бюджетних призначень (асигнувань) розпоряднику бюджетних коштів на загальну суму 222,47 тис.грн.

За матеріалами контрольних заходів правоохоронні органи розпочали 7 досудове розслідування.

За допущені порушення 9 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, до матеріальної - 3.
Відповісти

Повернутись до “Фінанси”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей