Реальный заработок за границей, поиск партнеров

Пошук та пропозиції роботи по Херсону/області. Вільне розміщення та обговорення оголошень про роботу. Пошук бізнес-партнерів
ssilka
Мовчазний
Повідомлень: 1
З нами з: 05 лютого 2008, 15:56

Реальный заработок за границей, поиск партнеров

Повідомлення ssilka »

Вся информация на сайте www.wagros.com
Аватар користувача
admin
Адміністратор форуму
Повідомлень: 1642
З нами з: 10 грудня 2004, 09:07
Звідки: Херсон

Повідомлення admin »

www.wagros.com писав:Проект «Wagros» (World Agro Solutions) створено з метою об’єднати датських та українських аграріїв, для побудови цивілізованої співпраці між ними, отримання можливості прямого Інтернет спілкування студентів та випускників аграрних навчальних закладів, молодих та досвідчених фермерів України з колегами в Данії, взаємовигідних контактів міжнародних аграрних організацій, спілок, фондів підтримки сільського господарства світу.

Завдяки проекту «Wagros» сільськогосподарська практика в Данії для студентів та випускників аграрних навчальних закладів України стала більш доступнішою. Практиканти мають можливість отримати важливий досвід роботи в тваринництві, рослинництві та інших галузях сільського господарства, а набуті в Данії професійні знання та навички застосувати у розвитку власного фермерського господарства. А фермери України і Данії можуть розробляти спільні інвестиційні проекти для розвитку бізнесу в галузях сільського господарства як в Україні так і в Данії.
«Если одно яйцо фазана закопано в раскаленном песке пустыни, а другое так и болтается по ветру близ заснеженной горы Ху, то в голову тебе приходят неожиданные мысли...»
Хуан Тин-Фу, тайский мыслитель эпохи Дзян, VI век до н.э.
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Робота та пошук ділових партнерів”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей