”Моя - твоя не понимай”

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

”Моя - твоя не понимай”

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Місцевий фінконтроль

”Моя - твоя не понимай”

В Цюрупинському районі впродовж трьох місяців 2008 року ревізори встановили фінансових та матеріальних прорахунків на суму понад 207 тис.грн. та упередили втрату фінансів та майна на загальну суму майже третина мільйона гривень.
У райвідділі культури та туризму всупереч цільовому призначенню витрачено 5 тис.грн. бюджетних коштів на передплату періодичних видань. Крім того, не правильно нараховувалася і виплачувалася зарплата на тисячі гривень. В установі не контролювалося виконання наказів керівника поза дотриманням визначених термінів.
Деякі працівники отримували не вірно нараховані зарплати, премії та надбавки. Водночас інколи декотрим з них виносилися догани при одночасному нарахуванні премій. За відсутності рішення райради відділ культури провів незаконну передачу будівлі Новомаячківської дитячої музичної школи. Виявлено й завищення обсягів ремонтних робіт кабінету та санвузлів музичної школи на суму 5,6 тис.грн.
Тарасівська сільрада необгрунтовано списала близько 3 тис.грн. без отримання матеріальних цінностей. Зафіксовано також інші порушення у веденні бухгалтерського обліку. Чомусь члени тендерного комітету не мали відповідних сертифікатів та не пройшли навчання з питань проведення тендерних процедур. Матеріали контрольних заходів передано районній прокуратурі. Складено шість протоколів про адмінправопорушення. Винних осіб притягнуто до відповідальності.

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Google [пошуковий робот] і 0 гостей