ВИКЛИК!

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

ВИКЛИК!

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Бюджетна варта
„ВИКЛИК” КОШТОРИСУ

За період 2006-2007 років лише один із закладів аграрного профілю допустив незаконне і не цільове витрачання бюджетних коштів на загальну суму майже чотири мільйона гривень.

Каховський державний аграрний технікум, ігноруючи вимоги Бюджетного кодексу, обходився без затвердженого кошторису щодо надходжень від господарської діяльності навчально-дослідного господарства. У зв’язку з цим галузеве міністерство не раз спрямовувало технікуму завищені бюджетні асигнування. До того ж заклад необґрунтовано „проковтнув” державних фінансів без затвердженого кошторису на загальну суму понад 3,7 млн.грн. При цьому доходи від господарської діяльності на казначейському рахунку чомусь не обліковувалися.
До державної скарбниці заклад не перерахував суму від продажу свердловини поза аукціоном в сумі 7 тис.грн. Майже 34 тис.грн. „благодійно” сплачено комунальному управлінню „Каховський водоканал”, за послуги по водовідведенню спожиті іншими установами.
Деякі працівники недоотримали близько 19 тис.грн. належних їм доходів, а студентам не додано більш ніж 2 тис.грн. стипендій через не проведення її своєчасної індексації. Водночас зафіксовано зайві нарахування зарплат працівникам технікуму майже на 18 тис.грн. Фінансові порушення при виплаті видатків на відрядження склали суму понад 2 тис.грн. Майже на 13 тис.грн завищено вартість виконаних робіт по ремонту будівлі технікуму. Необґрунтовано списано харчові продукти на суму майже 5 тис.грн, не за цільовим призначенням проведено видатки на суму понад 9 тис.грн. Окрім того, безпідставно списано 1339 л палива. Без тендерних процедур проведено закупівель товарів на суму понад 402 тис.грн. Інвентаризація виявила необлікований причеп вартістю 6 тис.грн.
На порушників фінансової дисципліни складено адмінпротоколи, а матеріали ревізій передано правоохоронним органам.
Відповісти

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей