Звернення розглянуто

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Звернення розглянуто

Повідомлення Прес-служба КРУ »

На контролі


ПОРУШЕННЯ - ПІВМІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ

До КРУ надійшло звернення громадян з проханням провести ревізію ряду питань фінансово-господарської діяльності Каховського геріатричного пансіонату, де перебувають 205 підопічних. В ході ревізії державні контролери зафіксували нанесення збитків обласному бюджету в сумі понад 60 тисяч гривень.

Ревізори встановили факт зайвого списання в їдальні, субпродуктів на загальну суму майже 3,5 тис.грн., а до формування меню іноді медичні сестри подавали недостовірні дані про завищену кількість підопічних. Після втручання ревізорів КРУ, молодший медичний персонал отримав до зарплати близько 16 тис.грн. за використання в роботі дезінфікуючих засобів.
Зайво списано майже 9 тис.грн. коштів на корми для свійських тварин. Понад тисячу гривень зайво сплачено установою за отримання послуг з електропостачання. Також оприбутковано лишки матеріальних цінностей на суму майже 6 тис.грн. Земельна ділянка, що належить пансіонату, збільшена у вартості на суму понад 463 тис.грн. Складено адміністративний протокол на винну посадову особу. Результати інспектування надано обласній прокуратурі. Всього ж фінансовим контролем КРУ було охоплено близько трьох мільйонів гривень, спрямованих з обласної казни на функціонування установи.
[/b]
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей