[Винница] У мене запитання про теплу підлогу (електричні системи)

Безкоштовна публікація оголошень про продаж товарів у Херсоні та Херсонській області
Аватар користувача
It profi
Мовчазний
Повідомлень: 5
З нами з: 11 березня 2008, 11:44
Звідки: 21000, г. Винница, ул. Пирогова 151м, оф.5

[Винница] У мене запитання про теплу підлогу (електричні системи)

Повідомлення It profi »

Доброго дня! Якщо у Вас виникли запитання про теплу підлогу (електричні кабельні системи обігріву приміщень), відносно обігріву відкритих поверхонь, обігрів ступеней чи даху, як захистити трубопровід від замерзання чи як запобігти потоп у квартирі - ЗВЕРТАЙТЕСЬ! Наші професіональні менеджери радо допоможуть вирішити будь-які питання. Надаємо вичерпні, детальні та обгрунтовані відповіді.

А якщо Ви бажаєте замовити теплу підлогу для Вашої квартири , будинку чи офісу - ми також допоможемо вирішити це питання. У наш широкий вибір електричних кабельних систем, зокрема всесвітньо відома норвезька компанія NEXANS та російські виробники кабельних систем НАШ Комфорт.
При цьому ви отримаєте гарантію від виробника (не турбуючись про низьку якість системи), гарантію на монтажні роботи (наші спеціалісти з вищою освітою вміло здійснять монтаж системи, проведуть підключення та випробування), та найголовніше - ВИ ОТРИМАЄТЕ ТЕПЛО ДЛЯ ВАШОЇ ОСЕЛІ!!
Зауважемо - що теплу підлогу можна використовувати як основний тип обігріву так і додатковий. Тепло рівномірно розподіляється по всьому приміщення.

Людина, яка хоч одного разу відчула тепло під своїми ногами навдя чи відмовится від цього задоволення!!!

Ви можете замовити електричні кабельні системи обгріву приміщень, звертаючись за телефоном 8(097)9459849, 8(0432)657077,
за допомогою електронної пошти Vital-profi@i.ua
або за допомогою даного форуму!

НАМ ВАЖЛИВИЙ КОЖНИЙ КЛІЄНТ!!!
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Продам”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість