Бюджетні кошти Херсона

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Бюджетні кошти Херсона

Повідомлення Прес-служба КРУ »

І півріччя 2008 року: ревізії КРУ

Протягом шести місяців 2008 року фінансові контролери КРУ зафіксували численні фінансові порушення на об’єктах державної та комунальної власності міста Херсона, зумовлені недостатнім забезпеченням законного використання бюджетних коштів та низьким рівнем внутрішнього фінансового контролю за збереженням майна.
Виявлено фінансові порушення на загальну суму понад 1 млн. 31 тис.грн. (недоотримання фінансових ресурсів, фінансові порушення, що призвели до збитків тощо).
Внаслідок вжитих контрольно-ревізійною службою заходів забезпечено усунення встановлених недоліків у використані коштів міського бюджету та їх профілактики в подальшому. Додатково надійшло фінансів в сумі 126 тис.грн. Відшкодовано і поновлено втрат ресурсів – 238 тис.грн., усунуто інших порушень фінансової дисципліни майже 1 млн.грн.
Особлива увага - персональній відповідальності порушників фінансової дисципліни. За результатами ревізій 36 посадових осіб притягнуто до адміністративної, дисциплінарної та матеріальної відповідальності.
Матеріали інспектування систематично аналізуються. За результатами інспектування надано інформації вищестоящим організаціям та голові виконкому Херсонської міської ради про стан фінансово-бюджетної дисципліни та причини, що сприяли виявленим порушенням, пропозиції для вирішення окремих проблемних питань.
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

ОГОЛОШЕННЯ - ГРОМАДІ

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Контрольно-ревізійний відділ у м. Херсоні повідомляє, що працівниками відділу проводяться ревізії :
- використання і збереження бюджетних коштів і майна, достовірності бухгалтерського обліку та фінансової звітності в Херсонському обласному палаці молоді за період з 01.09.2005 по 01.07.2008;
- використання бюджетних коштів, збереження грошових коштів і матеріальних цінностей, стану достовірності бухгалтерського обліку і фінансової звітності в Антонівському ясла - садку № 51 Антонівської селищної ради за період з 01.01.2006 по 01.07.2008
"Телефон довіри" - 22 32 85
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей