Купити світлофільтри для фотографії
-
Андрю
- Співрозмовник
Купити світлофільтри для фотографії
Після переходу на дзеркальну камеру я довго не міг зрозуміти, чому на частині кадрів з’являються дивні відблиски та дрібні подряпини на передній лінзі об’єктива. Саме тоді знайомий фотограф порадив купити якісний УФ-фільтр, і я замовив його в інтернет-магазині PYN www.pyn.com.ua/svetofiltry/nejtralno-serye-filtry/ Чесно кажучи, був приємно здивований рівнем сервісу. На сайті дуже зручно порівнювати характеристики, є детальні описи, діаметри, сумісність з об’єктивами та навіть рекомендації для різних типів зйомки. Я хвилювався, що фільтр може впливати на різкість фото, але консультант пояснив різницю між дешевими моделями та якісним просвітленим склом. Замовлення оформили швидко, відправили того ж дня, а упаковка була настільки акуратною, ніби це преміальна оптика за кілька тисяч доларів. Після встановлення фільтра зображення залишилось таким же чітким, зате тепер об’єктив захищений від пилу, подряпин та випадкових дотиків. Особливо помітив користь під час зйомок на природі, коли був сильний вітер і дрібний пісок. Дуже сподобалось, що магазин не нав’язує найдорожчі товари, а реально допомагає підібрати оптимальний варіант під бюджет і потреби. Тепер планую замовити ще кілька аксесуарів саме тут, бо залишився повністю задоволений покупкою та обслуговуванням.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 464 Перегляди
-
Останнє повідомлення viktoriamelnyk
-
- 0 Відповіді