Порада вибору ноутбука

Місце для обговорення різних питань, пов'язаних з комп'ютерами та Інтернетом. Користувачі обговорюють новітні технології, ділитися досвідом використання програмного забезпечення та обладнання, задають питання щодо налаштування ПК та мережі Інтернет, отримують поради від досвідчених користувачів
Barabul
Партизанський маркетинг. Акаунт відмічено на видалення

Порада вибору ноутбука

Повідомлення Barabul »

Привіт
Цікавлюсь покупкою нового MacBook Air на процесорі M4, але поки що не можу знайти багато реальних відгуків. Переважно всі пишуть про цифри з бенчмарків, але хочеться почути думки тих, хто вже купив або користується. Чи є нагрів або шум, як швидкість у браузингу, офісних задачах, простому відеомонтажі? Сам дивлюсь ось на цю модель: MacBook Air M4 на eStore.ua — якщо хтось купував саме тут, поділіться, будь ласка, досвідом.
Востаннє редагувалось 18 квітня 2025, 13:15 користувачем Barabul, всього редагувалось 1 раз.

Теги:
bestmasterpc
Новачок

Re: Порада вибору ноутбука

Повідомлення bestmasterpc »

Привіт! У мене MacBook Air на M4 тиждень — працює тихо, взагалі без шуму, не гріється навіть при легкому відеомонтажі. У браузері та офісних задачах літає. Батарея тримає довго. Дуже задоволений!
Barabul

Re: Порада вибору ноутбука

Повідомлення Barabul »

І я ж кажу, що це гарний вибір
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “ПК, Інтернет, софт”

Хто зараз онлайн