Привіт
Цікавлюсь покупкою нового MacBook Air на процесорі M4, але поки що не можу знайти багато реальних відгуків. Переважно всі пишуть про цифри з бенчмарків, але хочеться почути думки тих, хто вже купив або користується. Чи є нагрів або шум, як швидкість у браузингу, офісних задачах, простому відеомонтажі? Сам дивлюсь ось на цю модель: MacBook Air M4 на eStore.ua — якщо хтось купував саме тут, поділіться, будь ласка, досвідом.
Порада вибору ноутбука
Місце для обговорення різних питань, пов'язаних з комп'ютерами та Інтернетом. Користувачі обговорюють новітні технології, ділитися досвідом використання програмного забезпечення та обладнання, задають питання щодо налаштування ПК та мережі Інтернет, отримують поради від досвідчених користувачів
-
- Новачок
Порада вибору ноутбука
Востаннє редагувалось 18 квітня 2025, 13:15 користувачем Barabul, всього редагувалось 1 раз.
Теги:
-
- Новачок
Re: Порада вибору ноутбука
Привіт! У мене MacBook Air на M4 тиждень — працює тихо, взагалі без шуму, не гріється навіть при легкому відеомонтажі. У браузері та офісних задачах літає. Батарея тримає довго. Дуже задоволений!
-
- Новачок
Re: Порада вибору ноутбука
І я ж кажу, що це гарний вибір
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Common Crawl Foundation [бот], Trendiction [бот] і 0 гостей