Ремонт дрібної побутової техніки в Кійсервіс

Послуги з будівництва та ремонту. Безкоштовна публікація оголошень, що будуть корисні для жителів м.Херсон та Херсонщини
Mr.Robot
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач

Ремонт дрібної побутової техніки в Кійсервіс

Повідомлення Mr.Robot »

kyiservice.jpg

Привіт, друзі з Херсона! 👋

Хочу поділитися своїм досвідом, який, сподіваюся, буде корисним багатьом із вас. У мене вдома одночасно зламались кілька пристроїв — мультиварка, міксер і блендер. Класика, правда ж? Здається, що вся дрібна побутова техніка змовилася вийти з ладу саме тоді, коли вона найбільше потрібна. Почала шукати, де можна зробити ремонт техніки в Херсоні, але як виявилось — знайти хорошого спеціаліста з дрібної побутової техніки у нас не так просто.

І тут я натрапила на Кійсервіс — сервісний центр, який працює по всій Україні. Вони знаходяться у Києві, але, що дуже зручно, приймають техніку на ремонт через пошту. Надсилаєш поламану техніку — вони все лагодять і повертають тобі назад. Без зайвого клопоту, якісно і, головне, не треба нікуди їздити.

Я зв’язалася з ними через сайт, описала проблему: мультиварка не гріє, міксер не вмикається, а блендер просто відмовився працювати. Менеджер швидко відповів, пояснив, як правильно запакувати техніку для відправки «Новою поштою», і надіслав адресу. Уже за кілька днів мені зателефонували з діагностикою: в мультиварці вийшов з ладу нагрівальний елемент, міксеру потрібна була заміна контактів, а у блендері — несправний мотор.

Ціни абсолютно адекватні, ще й дали гарантію на ремонт. Через кілька днів я вже отримала свої прилади назад — працюють як нові! Я була приємно вражена, що все так просто: не треба нікуди їздити, чекати тижнями — усе швидко, зручно, по-людськи.

Все працює ідеально. Відтепер, якщо щось станеться з моєю технікою — знаю, куди звертатися. “Кійсервіс” — справжні професіонали, і що головне — з ними можна працювати навіть дистанційно, з будь-якого міста, навіть з Херсона.

І найголовніше — Кійсервіс спеціалізується не тільки на дрібній техніці: мультиварки, блендери, міксери, кавомолки, електрочайники, але і на ремонті крупної: духовки, варильні поверхні, пральні та посудомийні машини — усе це вони ремонтують щодня. Це велика рідкість, бо більшість сервісів не можуть ремонтувати образу таку кількість техніки.

Зараз усім своїм знайомим рекомендую звертатися саме до них. Якщо у вас зламалась техніка — не поспішайте її викидати. Запакуйте і відправте до Кійсервісу — і за кілька днів матимете відремонтовану техніку з гарантією. І це не просто слова — це мій особистий досвід.

Офіційний сайт, де все докладно: https://kiyservice.ua

Сподіваюся, ця інформація буде корисною! Якщо потрібні деталі — пишіть мені, розповім, як усе відбувалось 🙂

Теги:
oleksandrkarpec
Мовчазний

Re: Ремонт дрібної побутової техніки в Кійсервіс

Повідомлення oleksandrkarpec »

Привіт! 👋 Дуже дякую за відгук — це справжня знахідка для всіх, хто стикався з поломкою дрібної побутової техніки. Дуже круто, що зараз з’являються сервіси, які надають якісний ремонт мультиварок, міксерів, блендерів та іншої техніки — і все це можна зробити дистанційно.

Твій досвід доводить, що навіть у ситуаціях, коли здається, що виходу немає, достатньо просто знати, куди звернутись. Зручно, що можна відправити техніку поштою, не витрачаючи час на пошуки майстра в місті. Особливо це актуально, коли мова про невеликі прилади, з якими зазвичай не кожен сервіс хоче працювати.

Ремонт зайняв небагато часу, а результат — як новенька техніка. А ще й гарантія додає впевненості, що все буде добре.

Цей відгук обов’язково стане в пригоді багатьом херсонцям! Якщо хтось ще сумнівається, чи варто ремонтувати свою техніку — однозначно варто. Надіслати, відремонтувати, отримати назад — просто і зручно.
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Будівництво та ремонт”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей