Привіт, друзі з Херсона!
Хочу поділитися своїм досвідом, який, сподіваюся, буде корисним багатьом із вас. У мене вдома одночасно зламались кілька пристроїв — мультиварка, міксер і блендер. Класика, правда ж? Здається, що вся дрібна побутова техніка змовилася вийти з ладу саме тоді, коли вона найбільше потрібна. Почала шукати, де можна зробити ремонт техніки в Херсоні, але як виявилось — знайти хорошого спеціаліста з дрібної побутової техніки у нас не так просто.
І тут я натрапила на Кійсервіс — сервісний центр, який працює по всій Україні. Вони знаходяться у Києві, але, що дуже зручно, приймають техніку на ремонт через пошту. Надсилаєш поламану техніку — вони все лагодять і повертають тобі назад. Без зайвого клопоту, якісно і, головне, не треба нікуди їздити.
Я зв’язалася з ними через сайт, описала проблему: мультиварка не гріє, міксер не вмикається, а блендер просто відмовився працювати. Менеджер швидко відповів, пояснив, як правильно запакувати техніку для відправки «Новою поштою», і надіслав адресу. Уже за кілька днів мені зателефонували з діагностикою: в мультиварці вийшов з ладу нагрівальний елемент, міксеру потрібна була заміна контактів, а у блендері — несправний мотор.
Ціни абсолютно адекватні, ще й дали гарантію на ремонт. Через кілька днів я вже отримала свої прилади назад — працюють як нові! Я була приємно вражена, що все так просто: не треба нікуди їздити, чекати тижнями — усе швидко, зручно, по-людськи.
Все працює ідеально. Відтепер, якщо щось станеться з моєю технікою — знаю, куди звертатися. “Кійсервіс” — справжні професіонали, і що головне — з ними можна працювати навіть дистанційно, з будь-якого міста, навіть з Херсона.
І найголовніше — Кійсервіс спеціалізується не тільки на дрібній техніці: мультиварки, блендери, міксери, кавомолки, електрочайники, але і на ремонті крупної: духовки, варильні поверхні, пральні та посудомийні машини — усе це вони ремонтують щодня. Це велика рідкість, бо більшість сервісів не можуть ремонтувати образу таку кількість техніки.
Зараз усім своїм знайомим рекомендую звертатися саме до них. Якщо у вас зламалась техніка — не поспішайте її викидати. Запакуйте і відправте до Кійсервісу — і за кілька днів матимете відремонтовану техніку з гарантією. І це не просто слова — це мій особистий досвід.
Офіційний сайт, де все докладно: https://kiyservice.ua
Сподіваюся, ця інформація буде корисною! Якщо потрібні деталі — пишіть мені, розповім, як усе відбувалось