Прес-служба Держфінінспекції в Херсонській області інформує

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Прес-служба Держфінінспекції в Херсонській області інформує

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

З початку року аудитори Херсонщини виявили додаткові резерви наповнення місцевих бюджетів Нижньосірогозького, Верхньорогачицького та Великоолександрівського районів



Фахівці Держфінінспекції в Херсонській області під час проведення державних фінансових аудитів виконання зведеного бюджету Нижньосірогозького,Верхньорогачицького та Великоолександрівського районів за останні роки дослідили питання щодо виконання доходної частини бюджету, надання соціальних гарантій та послуг та підвищення їх якості.

Проте не повною мірою залучено всі наявні ресурси для наповнення районних бюджетів. Приміром, втрати додаткових доходів місцевих бюджетів Нижньосірогозького району сталися від неефективного використання земельних ресурсів – 1,5 млн грн, від незалучення коштів забудовників об'єктів містобудування і операцій з комунальним майном - 0,2 млн грн.

Органами місцевої влади і самоврядування Великоолександрівського району не використано всіх наявних можливостей для наповнення бюджету на суму 1,14 млн грн.

У Верхньорогачицькому районі аудиторською групою зроблено висновок, що на місцях проводилась недостатня робота по забезпеченню надходжень до бюджету, законності та ефективності витрачання бюджетних коштів, а також дотримання вимог чинного законодавства при проведенні операцій у сфері земельних відносин.

Наявні резерви для поповнення доходами місцевих бюджетів потребують вжиття заходів щодо їх мобілізації. З метою ефективного і раціонального використання бюджетних коштів, наповнення районного бюджету, оперативного усунення існуючих проблем видаткової частини бюджету та зміцнення фінансової дисципліни, аудиторською групою розроблено обґрунтовані пропозиції для прийняття відповідних управлінських рішень.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Про харчування дітей

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Держфінінспекція в Херсонській області закликає розпорядників бюджетних коштів раціональніше витрачати бюджетні кошти на харчування дітей

В ході державного фінансового аудиту виконання місцевого бюджету Нижньосірогозького району за 2008-2012 роки місцевій владі запропоновано провести коригування планових показників вартості харчування дітей, з подальшим винесенням головному розпоряднику пропозицій щодо фактичного бюджетного фінансування.

Завдяки зусиллям державних аудиторів і головних розпорядників скориговано вартість харчування 1 діто-дня серед освітніх закладів району у 2013 році. Для цього в полі зору фахівців – показники щодо наявного контингенту, тривалості навчально-виховного процесу та закупівельні ціни на продукти.

Триває моніторинг цін, за якими закуповуються харчові продукти відповідно до умов укладених договорів про закупівлю, аналізується стан забезпечення натуральних норм харчування дітей.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Про результати розгляду громадян

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Держфінінспекція в Херсонській області отримала 45 звернень громадян протягом 2013 року
Торік на адресу Держфінінспекції в Херсонській області надійшло 45 звернень громадян, посадових осіб підприємств, установ, організацій та народних депутатів України. Зокрема, всім заявникам своєчасно надано обгрунтовані відповіді. За результатами розгляду 26(57%) звернень надано чіткі роз’яснення щодо окремих законодавчих норм з фінансового контролю. Крім того, 5 звернень направлено за належністю до інших офіційних інстанцій.

До речі, більшість звернень – соціального характеру (недонарахування або невиплата заробітних плат, неналежне надання комунальних послуг тощо).

Звернення розглядаються відповідно до Закону України «Про звернення громадян», Указів Президента «Про заходи щодо забезпечення конституційних прав громадян на звернення» №241/97, «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування» № 109/2008.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Про діяльність Держфінінспекції в Херсонській області

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Державна фінансова інспекція в Херсонській області надає інформацію щодо нормативно-правових засад діяльності.

Структуру Державної фінансової інспекції в Херсонській області введено в дію наказом від 26.10.2015 №110.

Положення про Державну фінансову інспекцію в Херсонській області затверджено Головою Держфінінспекції України 07.12.2011.

Повна назва територіального органу:
Державна фінансова інспекція в Херсонській області.
Повна поштова адреса: вул. вул. Преображенська/Декабристів, 28, м. Херсон, 73000.
Розпорядок роботи: понеділок-четвер з 9.00 до 18.00, п’ятниця – 9.00-16.45, обідня перерва - 13.00-13.45.
Номер телефону та факсу: 0552 226485, приймальна начальника інспекції.
Офіційний веб-сайт Держфінінспекції України: www.dkrs.gov.ua ;
електронна пошта: kherson@dkrs.gov.ua;
ПІБ та посада керівника: Круковський Дмитро Валерійович.

Номер телефону довіри: 0552 26 36 28.
Зразки документів та інших матеріалів, необхідних для звернення громадян до територіального органу:

Порядок надання доступу до публічної інформації Держфінінспекції
https://dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/a ... 86DD3.app1

Примірний порядок складення та подання запитів на інформацію
https://dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/76566

Форма запиту на інформацію
https://dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/76570

Антикорупційні заходи:

Протягом I півріччя 2016 робота в напрямку профілактики, попередження корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень проведено на підставі постанови Кабінету Міністрів України «Питання запобігання та виявлення корупції» від 04.09.2013 № 706, Положення про Сектор з питань запобігання та виявлення корупції Державної фінансової інспекції України, Плану роботи головного спеціаліста з питань запобігання та протидії корупції.
Нормативно-правові документи антикорупційного змісту включено до проведення апаратної і виробничої нарад, засідання колегії та навчань для працівників апарату та структурних підрозділів Інспекції. Загалом проведено 78 навчань з питань антикорупційного законодавства упродовж січня-червня 2016 року.
З метою продовження роз’яснювальної роботи у сфері запобігання та протидії корупції, Державна фінансова інспекція в Херсонській області висвітлює у засобах масової інформації публікації (повідомлення) щодо питань реалізації державної антикорупційної політики. Так, у І півріччі 2016 року в засобах інформації різного рівня діяльність Інспекції щодо зазначених питань загалом висвітлено 97 разів (помісячно - 15,14,13,15,13,27).
Востаннє редагувалось 14 липня 2016, 15:30 користувачем Прес-служба ДФІ, всього редагувалось 3 разів.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Фінансовий контроль АПК

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

На Херсонщині виявлено нестачу майже 500 тонн зерна на Партизанському елеваторі

На виконання доручень Держфінінспекції України і Прем’єр-міністра України А.П. Яценюка фінінспектори, у складі робочої групи, перевірили окремі питання фінансово-господарської діяльності ПАТ «Аграрний фонд» з метою виявлення залишків зерна, які зберігаються у зернових складах на території Херсонської області.

Під час перевірки фактичної наявності зерна ПАТ «Аграрний фонд» встановлено, що згідно за обліковими даними, на складах зберігається зерно 30,37 тис. тонн. При цьому, за результатами обстежень, фактично підтверджено наявність лише 98,42 відсотка зерна.

Зокрема, у філії ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України» - Партизанському елеваторі, при проведенні суцільної інвентаризації зерна шляхом переважування, виявлено нестачу жита і пшениці 2,3,4 класу урожаю 2007, 2010, 2011, 2013 років загалом у кількості 479,623 тонн.

Матеріали перевірки надано правоохоронним органам.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Результати дыяльності

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Держфінінспекція в Херсонський області забезпечила відшкодування втрат на 26,3 млн грн у 2014 році


Протягом 2014 року фахівці Держфінінспекції в Херсонській області забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 26,3 млн грн. Із них відшкодовано і поновлено втрат на суму 22,24 млн грн та забезпечено надходження фінансових ресурсів до бюджетів, бюджетних установ і організацій на суму 4,07 млн грн.
За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, установ і підприємств прийняли 182 управлінських рішень.

У 157 випадках до підприємств, установ та організацій, на яких під час ревізій виявлено порушення, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань і зменшення бюджетних призначень.

Правоохоронні органи розпочали 64 досудові розслідування за матеріалами ревізій.

За порушення фінансової і бюджетної дисципліни 316 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 159 – до дисциплінарної та матеріальної, 37 осіб звільнено із займаних посад.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Державні закупівлі

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Протягом 2014 року херсонські фінінспектори виявили порушень у сфері державних закупівель на суму понад 4,65 млн грн


У 2014 році розпорядниками бюджетних коштів придбано товарів та послуг з порушенням Закону України «Про здійснення державних закупівель на суму понад 4,65 млн грн.

Зокрема, ДП «Дослідне господарство «Копані» Інституту зрошуваного землеробства НААН України без проведення належних процедур державних закупівель на суму понад 3 млн грн. Зокрема, поза торгами придбано паливно-мастильні матеріали на суму 341,5 тис. грн та два трактори New Holland TL 105 на загальну суму 560 тис. грн.

Комунальним підприємством «Азовкомунсервіс» Генічеської міської ради, знову ж таки, без проведення процедур закупівель закуплено рідких продуктів нафтопереробки на загальну суму 387,15 тис. грн.

ДП «Цюрупинське лісомисливське господарство» та ДП «Голопристанське лісомисливське господарство», відповідно до укладених договорів, отримано товарів та послуг без проведення процедури закупівель на загальну суму 627,09 тис. грн.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Звіт

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Фінінспектори Херсонщини за чотири місяці 2015 року забезпечили відшкодування втрат майже на 13 млн грн

Фахівці Держфінінспекції в Херсонській області протягом січня – квітня 2015 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів, на суму 12,87 млн грн.

За результатами контрольних заходів керівники місцевих органів влади, підприємств, установ та організацій прийняли 29 управлінських рішень.

За матеріалами ревізій та перевірок правоохоронні органи розпочали 19 досудових розслідувань.

У 27 випадках до установ, в яких під час ревізій виявлено порушення, застосовано фінансові санкції у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань та зменшення бюджетних асигнувань.

За допущені порушення 68 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності 17 – до дисциплінарної та матеріальної, в тому числі 6 осіб звільнено із займаних посад.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Антикорупційний контроль фінінспекторів

Корупція впливає на всі сфери суспільного життя, а найбільше вражає сферу суспільних взаємовідносин, з якими стикаються громадяни при реалізації своїх конституційних прав.

Одним із найважливіших механізмів взаємодії з громадськістю є реагування на звернення громадян, підприємств, установ та організацій

Пріоритетними очікуваними результатами роботи телефонів довіри є забезпечення оперативності реагування на проблемні питання, порушені у зверненнях громадян, а також підвищення рівня довіри. Повідомляйте про порушення фінансового законодавства та неправомірні дії посадових осіб, щодо використання бюджетних коштів з порушенням кошторисів. „Телефон довіри" Держфінінспекції в Херсонській області 26 36 28 працює щодня, крім вихідних і святкових днів, з 9 до 18 (у п'ятницю - до 16.45)
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Фінансова дисципліна

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

В освітній сфері Нижньосірогозького району фінінспектори виявили фінансових порушень на суму 2,3 млн грн.

В ході ревізії фінансово – господарської діяльності відділу освіти, молоді та спорту Нижньосірогозької РДА (далі – Відділ), проведеної за період з 01.07.2008 по 01.02.2015, встановлено фінансових порушень на суму 2,3 млн грн.

Як встановили фінінспектори, видатки на функціонування Відділу проведено з двох бюджетів, а саме: апарат профінансовано з Державного бюджету, а його підрозділи – централізована бухгалтерія, районний методичний кабінет та група централізованого господарського обслуговування – з районного бюджету.

Зокрема, за рахунок районного бюджету, замість державного бюджету, профінансовано структурні підрозділи Відділу, які не мають статусу юридичної особи, на загальну суму 2,15 млн грн, що, відповідно до вимог чинного законодавства, вважається фактом нецільового використання бюджетних коштів.

Також при нарахуванні відпускних деякими працівниками зайво отримано грошових доходів в сумі 44,94 тис. грн. Серед інших фінансових порушень - проведення зайвих витрат бюджетних коштів внаслідок завищення обсягу чи вартості виконаних ремонтно – будівельних робіт.

У їдальнях освітніх закладів виявлено випадки понаднормативного або зайвого списання згущеного молока та придбання напівкопченої ковбаси (а її придбання не передбачено нормативами) проведено видатків на загальну суму 56,33 тис. грн.

За наслідками ревізії Відділу направлено вимоги по усуненню виявлених порушень, на посадовця складено протокол про адміністративне правопорушення.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронний орган.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Знищення корупційних проявів

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Бюджетна сфера

КОРУПЦІЯ - СПОКУСЛИВА ЗАРАЗА

Шановні громадяни! Звертайтеся на «телефон довіри» органів Державної фінансової інспекції в Херсонській області
у місті за номером Херсоні 263628

Корупція
— протиправна діяльність, яка полягає у використанні підкупними і продажними службовими особами їх прав і посадових можливостей для особистого збагачення. Корупція є найбільшою перепоною до економічного зростання і розвитку.

Багато видів корупції аналогічні шахрайству, відносяться до злочинів проти держави. Головним стимулом до корупції є можливість отримати прибутки, зв'язані з використанням владних повноважень, а головним стримуючим чинником — ризик публічного викриття і жорсткого покарання.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

До уваги громади

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Бюджетна сфера

Корупція: як вона є

Шановні громадяни!
Звертайтеся на «телефони довіри» органів Державної фінансової інспекції в Херсонській області за номером
у місті Херсоні 263628

Корупція має багато ОБЛИЧ:
Хабарництво, Здирництво, Розкрадання бюджетних коштів, Зловживання владою і службовим становищем, Кумівство, Протекціонізм…
Чому корупція – це погано?
- принижує гідність;
- краде з вашої кишені;
- руйнує соціальну сферу;
- допомагає вкрасти державні кошти;
- знищує чесну конкуренцію.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Годовые результаты

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Держфінінспекція в Херсонській області за 12 місяців 2015 року забезпечила відшкодування втрат на понад 23 млн грн
Фахівці Держфінінспекції в Херсонській області протягом січня – грудня 2015 року забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 23,22 млн грн.
За результатами контрольних заходів місцеві органи виконавчої влади, органи місцевого самоврядування, керівники підприємств та установ прийняли 128 управлінських рішень.
За матеріалами ревізій та перевірок спеціалістів правоохоронні органи розпочали розпочали 47 досудових розслідувань.
До суду пред’явлено 14 позовів щодо відшкодування втрат фінансових і матеріальних ресурсів на суму понад 4,55 млн грн.
За допущені порушення 274 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 57 – до дисциплінарної та матеріальної, 9 осіб звільнено із займаних посад.
Для запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, отриманих злочинним шляхом, до Державної служби фінансового моніторингу України надіслано відомості про фінансові операції, що підлягають фінансовому моніторингу, на загальну суму 4,81 млн грн.
Крім того, у 2015 році херсонські аудитори дослідили використання бюджетних коштів майже на 240 млн грн. В ході аудитів встановлено втрат фінансових ресурсів – 2,6 млн грн, виявлено резервів на суму 2,54 млн грн.

За наслідками контрольних заходів враховано 32 пропозиції та прийнято 13 управлінських рішень.

Державні аудитори продовжують надавати обґрунтовані пропозиції органам місцевого самоврядування заради раціонального витрачання бюджетних коштів та ефективного використання майна.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Антикорупційний дзвінок

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Спільне завдання

ПРОТИДІЯТИ ПРОЯВАМ КОРУПЦІЇ

Шановні громадяни! Звертайтеся на телефон довіри
органів Державної фінансової інспекції в Херсонській області
за номером у місті Херсоні 263628

Корупція – комплексне, багаторівневе суспільне явище. Антикорупційні заходи неможливі без суспільної нетерпимості до корупціонерів та громадського осуду горе-посадовців та інших осіб, які вчинили корупційні діяння та сприяли їм.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Невідворотне покарання

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Спільна протидія

Жахливі корупційні злочини

Шановні громадяни! Звертайтеся на «телефон довіри»
органів Державної фінансової інспекції в Херсонській області
за номером у місті Херсоні 263628

В юридичній літературі злочини, що вчиняються службовими особами, називають по-різному, наприклад: «білокомірцеві», «службові», «корупційні» злочини тощо.

Службовими особами є особи, які постійно чи тимчасово здійснюють функції представників влади, а також обіймають на підприємствах, в установах чи організаціях незалежно від форми власності посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих чи адміністративно-господарських обов'язків, або виконують такі обов'язки за спеціальним повноваженням.

Відповідно до статей національного Кримінального кодексу, до кола таких діянь входять: зловживання владою або службовим становищем; перевищення влади або службових повноважень; службове підроблення; службову недбалість; одержання хабара; пропозиція або давання хабара; провокація хабара або комерційного підкупу.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

На Херсонщині, у сфері надання медичної допомоги, виявлено фінансових порушень майже на 2 млн грн

Під час ревізії фінансово-господарської діяльності КЗ «Обласний територіальний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», проведеної за період з 01.06.2011 по 31.07.2015, фінінспектори виявили порушень, що призвели до втрат, на загальну суму 1,92 млн грн.

Зокрема, 7 станцій екстреної (швидкої) медичної допомоги - Бериславська, Генічеська, Голопристанська, Каховська, Скадовська, Цюрупинська, Новокаховська - не маючи статусу юридичної особи або відокремленого підрозділу, залишаються структурними підрозділами Центру. Очолювали станції головні лікарі, а не завідувачі, що призвело до завищення розміру посадових окладів керівникам структурних підрозділів Центру на загальну суму 154,76 тис. грн.

Упродовж трьох років, всупереч вимогам чинного законодавства, на утримання 5-ти понаднормативних посад медичних та технічних працівників Станції м. Херсон витрачено 531,82 тис. грн.

Спеціалізований автомобіль швидкої медичної допомоги на базі PEUGEOT-BOXER (тип С), балансовою вартістю 844,0 тис. грн, який у 2013 році придбано за кошти Державного бюджету України, безпідставно, з порушенням вимог діючого законодавства, був переданий до обласного кардіологічного диспансеру.

Загалом виявлено випадків безпідставного списання 21,97 тис. л палива на суму 288,65 тис. грн. Приміром, ВАЗ 2107, який не є спеціалізованим автомобілем швидкої допомоги, використовувався для адміністративно-господарських потреб. На авто ВАЗ 4096 безпідставно використано 2182,7 л пального (бензину марки А-92) на загальну суму 27,68 тис. грн. Також встановлено випадки використання неспеціалізованого автотранспорту Центру у вихідні та неробочі дні, без надання належно оформленого дозволу. Таким чином, було необгрунтовано списано 1630,9 л паливо-мастильних матеріалів (бензину) на загальну суму 19,87 тис. грн. Крім того, через застосування базової лінійної норми, визначеної для меж міста Херсона, при виїздах по області необґрунтовано використано 18157,61 л пального на загальну суму 241,1 тис. грн.

Матеріали інспектування обласного територіального центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф передано правоохоронному органу. Застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Медична сфера

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

На Херсонщині Високопільська центральна райлікарня допустила порушень на суму понад 348 тис. грн


Під час ревізії фінансово-господарської діяльності комунального закладу «Високопільська центральна районна лікарня» фінінспектори виявили порушень на загальну суму 348,25 тис. грн за період з 01.05.2012 по 31.08.2015.

Зокрема, за участь в роботі медичних комісій з медичних оглядів, що надаються на платній основі, фахівцям та медичним сестрам, на виплату заробітної плати, незаконно використано коштів загального фонду, замість спецфонду лікарні, на загальну суму 237,45 тис. грн.

Всупереч умовам договору про проходження навчання в інтернатурі, лікарня за рахунок коштів районного бюджету витратила 76,69 тис. грн на підготовку лікаря-інтерна, котрий не відпрацював належні 3 роки.

Також слід зазначити, що при проведенні інвентаризації по бухгалтерському обліку рахувалось 430 штук рентгенівської плівки, хоча у наявності було лише 16. Таким чином, за результатами проведеної інвентаризації, фінінспектори виявили нестачу плівки в кількості 414 штук на загальну суму 12,29 тис. грн.

У відділеннях лікарні списувались продукти (плавлений сирок, свинина, фрикадельки, котлети, вермішель «Мівіна», пельмені), які взагалі відсутні в Переліку дозволених продуктів харчування, на загальну суму 24,65 тис. грн.

Лікарні направлено вимоги по усуненню виявлених порушень. На посадових осіб складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення.

Застосовано фінансову санкцію у вигляді зупинення операцій з бюджетними коштами. Про результати ревізії поінформовано правоохоронний орган.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Спільна протидія

ПРО ГОРЕ-КОРУПЦІОНЕРІВ

Шановні громадяни! Звертайтеся на телефон довіри
органів Державної фінансової інспекції в Херсонській області
за номером у місті Херсоні 263628

Економічний характер корупції проявляється в тому, що вона є одним із визначальних показників рівня економічної свободи у тій чи іншій країні. З економічної точки зору корупція - це незаконний вид діяльності, пов’язаної з використанням службового становища для одержання доходу.
Запобігання корупції з одного боку – це перешкоджання чиновникам до їх вступу у корупційні відносини чи припинення їх здійснення (здійснюється за допомогою примусових заходів).
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Бюджетний ракурс

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Північно-Кримський канал допустив порушень на суму майже 800 тис. грн


Під час ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Управління Північно-Кримського каналу за період 01.03.2014 по 13.12.2015 фахівці Держфінінспекції в Херсонській області встановили фінансових порушень, що призвели до втрат, на суму 792,39 тис. грн.

Зокрема, всупереч вимогам чинного законодавства, Управлінням Північно-Кримського каналу (далі – Канал, Управління), сплачено за рахунок бюджетних коштів 88,14 тис. грн за виконання підрядником, з демонтажу повітряної лінії електрозв’язку. Проте у виконавця робіт - ПП «Юнайтед 2008» - не було дозволу на експлуатацію відповідних машин і механізмів. Однак декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки до Головного управління Держпраці у Херсонській області подано не було.

Крім того, Каналом був укладений договір з Управлінням Головного Каховського магістрального каналу з виконання підводно-технічних робіт. При цьому фактично не було підтверджено дані про виконані водолазною станцією роботи, в кількості 225,83 машино-годин, на загальну суму 23,59 тис. грн.

Управлінням безпідставно списано загалом 128,23 тис. грн на видатки на виконання робіт з підвищеної небезпеки, без відповідного дозволу на її експлуатацію та за відсутності щорічного технічного огляду екскаватору «Драглайн» (рік випуску - 1982). Таким чином, за оренду екскаватору, дизельне паливо і проведені виплати заробітної плати безпідставно витрачено бюджетних коштів на суму 128,23 тис. грн. Аналогічно, Каналом списано 2077,81 л дизельного пального на автомобільний кран КС-3562, при забороні його використання, на загальну суму 23,96 тис. грн.

Управління роками, всупереч вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 01.03.2014 р. № 65, використовувало більше одного службового автомобілю, внаслідок чого на паливо безпідставно витрачено коштів на суму 490,65 тис. грн.

Загалом встановлено випадки придбання товарно-матеріальних цінностей (бензопила, висоторізи, кущорізи, повітродувки, пилососи та інше обладнання), за цінами, що перевищували ринкові, на суму 148,0 тис. грн.

На винних осіб складено 5 адміністративних протоколів. Про результати ревізії поінформовано правоохоронний орган.
Прес-служба ДФІ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 778
З нами з: 03 січня 2012, 11:32

Про розміщення матеріалів на веб-сайтах

Повідомлення Прес-служба ДФІ »

Зведені дані про оприлюднення діяльності
Держфінінспекції в Херсонській області на веб-сайтах
протягом травня 2016 року


1.За січень – квітень 2016 року фінінспектори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на понад 7 млн грн
https://dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/prin ... cle/127398

2. За січень – квітень 2016 року Держфінінспекція в Херсонській області забезпечила відшкодування втрат на 7 млн. грн.
https://www.kmu.gov.ua/control/uk/publi ... =249017410

3. Херсонские фининспектора устраняют нарушения на миллионы
https://khersondaily.com/news/hersonski ... a-milliony

4. Антикорупційні торги - попереду
ivanrda.ks.ua/index.php/informatsiya-fdmu/358-antikoruptsijni-torgi-poperedu

5. В 2013-2015 годах херсонские аудиторы исследовали использование бюджетных средств почти на 2 млрд гривен
opgks.info/?p=13590

6. Держфінінспекція в Херсонській області повідомляє про результати перевірки Богданова Ю.Є., Рожанської В.В., Вершини Т.М., Мірзаханової О.А.
https://dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/article/127355

7. За січень – квітень 2016 року Держфінінспекція в Херсонській області забезпечила відшкодування втрат на 7 млн. грн.
https://khoda.gov.ua/za-sichen-kviten-2 ... -7-mln-grn

8. Єдиними зусиллями протидіяти корупціонерам
n-serogozy.ks.ua/index.php/2014-01-14-07-58-53/novini-2016-roku/1696-derzhfininspektsiya-v-khersonskij-oblasti

9. Єдиними зусиллями протидіяти корупціонерам
http://rda.chapl.gov.ua/zapobigan-korup ... neram.html

10. Держфінінспекція в Херсонській області за три місяці 2016 року забезпечила відшкодування втрат на понад 6,72 млн грн
nvrda.in.ua/2016/04/19/derzhfininspektsiya-v-hersonskiy-oblasti-za-tri-misyatsi-2016-roku-zabezpechila-vidshkoduvannya-vtrat-na-ponad-6-72-mln-grn/

11. За січень – квітень 2016 року фінінспектори Херсонщини забезпечили відшкодування втрат на понад 7 млн грн
fincontrol.com.ua/news-ua/1260

12. Парковки реформируют?
https://vgoru.org/index.php/template/no ... formiruyut

13. И снова о парковках.


14. Антикорупційні торги - попереду
gorn-vlada.ks.ua/doc/373

15. Антикорупційні торги - попереду
gopriks.net/uk/organu-micsevjgo-samovryaduvannya/5548

16. Корупцію «знати в обличчя»
gopriks.net/ru/novini/5559

17. Фінінспектори Херсонщини за чотири місяці 2016 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 7 млн грн
gopriks.net/ru/novini/5559

18. Госфининспекция Херсонщины: антикоррупционные торги – впереди
kn.ks.ua/news/prepost/4283-gosfininspekciya-hersonschiny-antikorrupcionnye-torgi-vperedi.html

19. Госфининспекция в Херсонской области за 3 месяца 2016 обеспечила возмещение потерь более 6,72 млн грн
https://chesnavlada.org/gosfininspekciy ... n-grn.html

20. Фінінспектори Херсонщини за чотири місяці 2016 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 7 млн грн
nvrda.in.ua/2016/05/10/fininspektori-hersonshhini-za-chotiri-misyatsi-2016-roku-zabezpechili-vidshkoduvannya-vtrat-na-sumu-ponad-7-mln-grn/

21. Корупцію «знати в обличчя»
nvrda.in.ua/2016/05/10/20239/

22. Корупцію «знати в обличчя»
http://kakhovka-rda.gov.ua/korupciyu-zn ... ichchya-2/

23. За 4 месяца 2016 Госфининспекция в Херсонской области обеспечила возмещение потерь более чем 7 млн грн
opgks.info/?p=13624

24. У І кварталі 2016 року Держфінінспекція в Херсонській області попередила порушення у сфері держзакупівель на понад 5,86 млн грн
viewtopic.php?p=115743#115743

25. Фінінспектори Херсонщини за чотири місяці 2016 року забезпечили відшкодування втрат на суму понад 7 млн грн
viewtopic.php?p=115747#115747

26. Упродовж 2013-2015 років херсонські аудитори дослідили використання бюджетних коштів майже на два мільярди гривень
viewtopic.php?p=115752#115752

27. Аудитори Херсонщини виявили додаткові резерви для місцевих бюджетів
viewtopic.php?p=115756#115756

28. Антикорупційні торги - попереду
viewtopic.php?p=115761#115761

30. Північно-Кримський канал допустив порушень на суму майже 800 тис. грн
viewtopic.php?p=115766#115766

31. Від корупціонерів забагато шкоди
gopriks.net/uk/novini/5608

32. В 2013-2015 годах херсонские аудиторы исследовали использование бюджетных средств почти на 2 млрд гривен
https://chesnavlada.org/v-2013-2015-god ... riven.html

33. Антикорупційні торги - попереду
ivanrda.gov.ua/informatsiya-fdmu/358-antikoruptsijni-torgi-poperedu.html

34. Держфінінспекція в Херсонській області постійно контролює діяльність службових осіб, уповноважених на виконання функцій держави
https://khoda.gov.ua/derzhfininspekciya ... -derzhavi/

35. Фінінспектори Херсонщини виявили втрат майже на 700 тис. грн у Відділі освіти Каховської міської ради
https://dkrs.gov.ua/kru/uk/publish/prin ... cle/128058

36. Фінінспектори Херсонщини виявили втрат майже на 700 тис. грн у Відділі освіти Каховської міської ради
viewtopic.php?p=116867#116867

37. Фінінспектори Херсонщини виявили втрат майже на 700 тис. грн у Відділі освіти Каховської міської ради
fincontrol.com.ua/news-ua/1285

38. За 4 месяца 2016 Госфининспекция в Херсонской области предупредила нарушения в сфере госзакупок на сумму более 17,5 млн грн
opgks.info/?p=13661

39. За 4 месяца 2016 Госфининспекция в Херсонской области предупредила нарушения в сфере госзакупок на сумму более 17,5 млн грн
https://chesnavlada.org/za-4-mesyaca-20 ... n-grn.html
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей