Плакали-ридали

Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Плакали-ридали

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Фінконтроль в дії

«ПЛАКАЛИ» КОШТИ ЯСЛА-САДКУ
Ревізія дитячого садку № 26, що належить Антонівській селищній раді, у якійсь мірі нагадала розвідку. Тут і вибір завдання відповідно до плану роботи ревізорів КРУ, і пошук точної службової інформації, і ретельний фінансовий контроль.
В ході контрольного заходу виявлено порушення щодо дотримання кошторисної дисципліни, законності проведення розрахункових операцій, збереження та використання комунального майна тощо.
Держава і громада довірили дорослим найголовніше багатство – дітей. До речі, завдання освіти полягає у тому, щоб це майбутнє було якнайкращим. З червня 2005 по лютий 2009 року в Антонівському ясла-садку № 26 зафіксовано порушень у веденні фінансово-господарської діяльності на суму більш ніж 32 тис. грн. За допущені фінансові порушення посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності та покарано штрафами. Відшкодовано незаконних витрат у сумі майже 17 тис. грн.
На відсутніх дітей за рахунок бюджетних коштів безпідставно списувалися продукти харчування та медикаменти. В той же час не все гаразд із дотриманням штатної дисципліни. А виявлено зайве нарахування доплат, непередбачених чинним законодавством та не за відпрацьований сумісниками час. Також інколи необґрунтовано премійовано та виплачено суми матеріальної допомоги. Іноді всупереч законодавству надано ряд додаткових оплачених відпусток. Тому цільові фонди надміру отримали чималі нарахування через завищення витрат на оплату праці.
Відразу ж після установки новий електролічильник списано по бухгалтерському обліку. На капітальний та поточний ремонт переплачено понад 15 тис грн унаслідок завищення обсягів виконаних робіт.
Чи розуміють важливість соціальної відповідальності керівники закладу?
Контрольно-ревізійний відділ у м. Херсоні КРУ в Херсонській області
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “м.Херсон”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Bing [пошуковий робот] і 11 гостей