Музика в тобі: арттерапія для херсонців

Останні події та новини в галузі культури та мистецтва у Херсоні та на Херсонщині. Новини про виставки, концерти, фестивалі, премії, видання нових книг та інші події, що пов'язані з культурно-мистецьким життям. Будьте в курсі останніх подій у галузі культури та мистецтва, відстежуйте тенденції та розвиток цієї сфери, а також отримуйте нову інформацію про талановитих митців та їх творчі досягнення
Аватар користувача
Волонтери Херсону
Особливо цінний користувач
Особливо цінний користувач
Повідомлень: 1590
З нами з: 25 лютого 2022, 21:46

Музика в тобі: арттерапія для херсонців

Повідомлення Волонтери Херсону »

У Херсоні в безпечному місці – в артхабі в укритті – працювала Креативно-терапевтична платформа. У її межах проходили майстер-класи для місцевих жителів, які постраждали від військової агресії рф та окупації.

Загалом відбулося шість майстер-класів для дорослих та чотири – для дітей. Організатор – ТОВ «Фестивальний центр» за підтримки Українського культурного фонду.

«ТОТЕАТР» провів 3 майстер-класи. Один із них – затишна зустріч в форматі психологічно-творчої практики «Музика в тобі». Це – робота над вивільненням голосу, зв’язком емоції та голосу, відкриття гортані. Це – можливість визвучити і прозвучати те, що залишилось в тілі і насолодитись звучанням і співзвучним в просторі. Практика проходила із залученням музичних інструментів – гітари, барабанів, шейкерів. Ведучі Олена Вахрамєєва та вся трупа Тілесно-орієнтованого театру з міста Київ.
Музика в тобі: арттерапія для херсонців



Український Південь
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Культура та мистецтво”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Trendiction [бот] і 1 гість