Труба профільна прямокутна

Оголошення про продаж товарів для будівництва та ремонту
viktor1982
Активний учасник
Повідомлень: 89
З нами з: 10 грудня 2016, 20:54

Труба профільна прямокутна

Повідомлення viktor1982 »

Труба профільна прямокутна 40х20 мм з товщиною стінки 2 мм виготовляється з сталі марки ст1-3пс/сп. Вага одного квадратного метра такої труби становить 1,8 кг. Вона може бути вироблена різними методами, такими як холоднодеформовані, гарячедеформовані та електрозварні методи. Довжина труби може бути мірною (зазвичай 6 або 12 метрів) або немірною (не більше від 2 до 12 метрів). Виробництво труб регулюється стандартом ГОСТ 8645-68.

Прямокутні профільні труби широко використовуються у будівництві, для виготовлення металоконструкцій, в машинобудуванні, виробництві обладнання, рекламних конструкціях та стелажах.

Звертайтеся в компанію "Максима Метал Сервіс" , якщо вам необхідна труба профільна 40*20 ціна за метр найнижча в Україні.

Доставка металопрокату здійснюється різними способами: самовивіз, транспортом підприємства, або транспортними компаніями (Нова пошта, САТ, Делівері). Відвантаження можливо як оптом, так і в роздріб. Для постійних клієнтів доступна відстрочка платежу до 30 календарних днів. Якщо труби немає на складі, її можна замовити, узгодивши терміни поставки. На сайті вказані роздрібні ціни, але при замовленні більше 1 тонни діють знижки. Рекомендується зв'язатися з відділом продажу для оформлення замовлення в телефонному режимі.

Повернутись до “Будівельні матеріали”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей