[0677614751] Милания Златова (Милана)
Безкоштовна публікація оголошень з надання окультних послуг. Обов'язкова вимога - кожне повідомлення має бути розміщене у своїй темі. Заборонена реклама послуг у темах інших користувачів, до яких дописувач не має відношення
-
- Мовчазний
Re: [0677614751] Милания Златова (Милана)
Людина, яка мені допомагає має дар яснобачення з народження, дуже сильна енергетично. Їй не потрібні карти, руни, свічки чи ще якась магічна атрибутика для роботи. Вона сканує людину наче на ренгені. Один погляд і ясновидиця бачить та розуміє в чому проблема. До неї я потрапила в тяжкому психологічному стані та депресії. Зробивши мені чистку пані Міланія витянула мене з того світу, поставила захист на все життя , а не на рік чи два, як інші. Зараз я успішна, щаслива жінка, мати та дружина. Маючи якусь проблему звертаюся до Мілани, бо слідуючи пораді Міланії можна змінити любу ситуацію на позитивну. Звертаючись до Міланії, ви вирішуєте всі ваші проблеми. ЇЇ контакт +380677614751.
-
- Мовчазний
За два роки спроб повернення чоловіка витрачено було дуже-дуже багато грошей. Також, в мене вже є цілий список тих, хто обманює. Після того, я всеж-таки знайшла ясновидицю Міланію, яка НЕ гадає, а працює з біополем. Я позвонила їй по телефону та записалася на консультацію. Пані Міланія дуже швидко по фото чоловіка сказала причину чому він пішов із сім’ї. Вона сказала деталі, які до неї ніхто не озвучував. Я попросила в неї допомоги. Чоловік прийшов додому через неділю та просив вибачення. До Міланії, потрапити нелегко, але якщо вам конче необхідна допомога, звоніть +380677614751 та її інстаграм @milaniya_zlatova воно того варте.
-
- Мовчазний
Ясновидиця Міланія Златова 0677614751. Вона спадкова ясновидиця, має сильний дар. Приймає в Києві або можна онлайн по телефону. Не користується нічим. Дивиться на людину і відповідає на питання, по фото про людей всю правду говорить наче знає їх. Справила враження не тільки на мене, але і на чоловіка. Вона не тільки передбачає, але і допомагає. Я нікому нічого не рекомендую. Просто пишу свій відгук в знак подяки їй за допомогу.
-
- Мовчазний
Міланія людина від Бога. Вона НЕ гадає на картах, вона зчитує біополе людини, а це дуже важка праця. Вона не для заробітку працює. Бо я знаю різних шарлатанок, які кожні 5 хв приймають людей і навіть вночі їм подзвони і вони кинуть тобі пасьянс. Але, це все брехня і гріх! Не ходіть до гадалок, не раджу! Не ламайте свою долю! Почитайте відгуки в інстаграм @milaniya_zlatova та йдіть на прийом до Міланії +380677614751.
-
- Мовчазний
Рекомендую Міланію Златову. Вона ясновидиця. У мене за прожиті роки назбиралося проблем, все думалось справлюсь, а коли вже зовсім стало зле, почала шукати допомоги, чому так. Знайшла по відгукам Міланію Златову, вона дуже детально все мені пояснила. Вона мені дуже допомогла, я просто була в шоці, коли вона про мене все розповіла, без всіляких карт,гадання, свічок. Просто дивиться і говорить. А ще, вона дуже приємна жінка, після спілкування з нею вийшла начеб-то крила виросли. Вона є в соцмережах, інстаграм @milaniya_zlatova та її номер 0677614751 сподіваюсь комусь допоможе.
-
- Мовчазний
Ясновидиця, це та, яка бачить вас наскрізь. А не таролог чи астролог. Ті, хто називає себе ясновидиця і при тому роблять розклади, ті брешуть. Міланія, то єдина людина в Україні, яка володіє даром бачення. Якщо хочете дізнатися як вона працює, то в інстаграм в неї все гарно пояснено. Я віруюча людина, але попала в неприємне становище і шукала людину, яка зможе мені допомогти без усяких гріховних штучок. На форумі знайшла відгук, потім подивилася її інстаграм @milaniya_zlatova . Звернулася на прийом, зробила чистку і життя змінилося на краще. Дякую Богу, що послав мені Мілану, її номер+380677614751.
-
- Мовчазний
Міланія (+380677614751) єдина людина в Україні, яка володіє даром бачення. Міланія НЕ гадає! Якщо хочете дізнатися, як вона працює, то в інстаграм в неї все гарно пояснено. Я віруюча людина, і шукала людину, яка зможе мені допомогти без усяких гріховних штучок, без гадання на таро та рунох. На форумі знайшла відгук, потім подивилася її інстаграм @milaniya_zlatova. Звернулася на прийом, зробила чистку і життя змінилося на краще.
-
- Мовчазний
Хочу поділитися з усіма цінною інформацією! Колись шукала таку людину і не могла знайти. В мене останній рік траплялися постійні неприємності, грошові втрати, проблеми у відносинах вже не знала, що зі мною відбувається. Побачила пост дівчини в соцмережах, яка теж зверталася до Міланії Златової, яка допомогла зі здоров’ям. Довго не роздумуючи, я теж звернулася до Міланії, яка не гадає, не користується картами, свічками чи рунами, тобто це не шарлатанські методи, як ми привикли зазвичай бачити. Я потрапила на прийом в Києві, хоча ясновидиця розповідає все про людину і по фото. Міланія, дуже чуйна людина і відразу стала мені допомагати . Не повірите, але через місяць моє життя стало налагоджуватися, я стала відчувати себе краще. Всі, кому потрібна допомога, звертайтеся до Міланії (+380677614751). Вона також приймає онлайн. Звертайтеся, для когось це буде спасінням.
-
- Мовчазний
Рекомендую Міланію Златову. Вона ясновидиця. У мене за прожиті роки назбиралося проблем, все думалось справлюсь, а коли вже зовсім стало зле, почала шукати допомоги, чому так. Знайшла по відгукам Міланію Златову, вона дуже детально все мені пояснила. Вона мені дуже допомогла, я просто була в шоці, коли вона про мене все розповіла, без всіляких карт,гадання, свічок. Просто дивиться і говорить. А ще, вона дуже приємна жінка, після спілкування з нею вийшла начеб-то крила виросли. Вона є в соцмережах, інстаграм @milaniya_zlatova та її номер +380677614751 сподіваюсь комусь допоможе.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 1 гість