Треба купити одяг оптом, прошу варіанти

Безкоштовні оголошення про купівлю будь-яких не заборонених товарів на Херсонщині
daydi
Мовчазний

Треба купити одяг оптом, прошу варіанти

Повідомлення daydi »

Вітаю дівчат та хлопців. Відкриваю невеличкий бізнес з прожаду кежуал одягу, тому хочу знайти оптовий інтернет магазин з достойним асортиментом та швидкою доставкою. Хочу саме в онлані робити замовлення, так як не хочу бути обмеженою в виборі. Є тут ті, хто купує оптом?
pannochka
Мовчазний

Re: Треба купити одяг оптом, прошу варіанти

Повідомлення pannochka »

І вам доброго дня! Теж маю середній бутік одягу, та знаю, що таке надійний поставник. Зараз це важливо, тому що є такі, що виставляють неіснуючі товари, не всі розміри і тд, а потім вже коли замовляєшь, то починається... А нам як раз треба, щоб все було в наявності, розміри від XS до XXXL, та головне, щоб багато товару було на складі у ИМ, де купуємо. Ми для себе вибрали shopt.com.ua саме для оптового одягу через інтернет. Асортимент чудовий, менеджера профессійні, та умови, які далеко не всі магазини України можуть запропонувати. Тому раджу їх точно вам для початку. До речі, працювати з онлайн поставниками простіше, тому що вони беруть на себе все по доставкам, покуванню і тд. Хоча ми і з офлайн працюємо, там свої штуки (поробувати можна, контракти). Але ж якщо хочете перевірити якість через онлайн - можна замовити одну модель в роздріб та подумати чи будете брати ще, це нормальна практика. Але у них там з якістю все чудово, вони не працюють з поганими виробниками, щоб тримати марку.
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Куплю”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей