Коли я тільки починала працювати майстром манікюру, це був виклик не лише в плані техніки, а й в пошуках якісних матеріалів. Спершу я замовляла деінде – пробувала різні сайти, продавців з соцмереж, але постійно стикалась із проблемами: то лаки не того кольору, то база розшаровується, то замовлення не доходить тижнями. Або ще гірше – приходить не те, що замовляла. У якийсь момент я зрозуміла, що без перевіреного постачальника мені далеко не поїхати.
Одного разу знайома порадила сайт BeBeauty. Сказала, що там усе чітко, швидко і з гарним вибором. Я вирішила спробувати. Зайшла на сайт — і була приємно здивована. Все акуратно розкладено по категоріях, фото чіткі, опис товарів детальний. Особливо мене вразив асортимент – є все, що потрібно: гель-лаки, топи й бази, фрези, лампи, стерилізатори, пилки, декори, навіть меблі й стерильні матеріали. Словом, інтернет магазин все для манікюру, який дійсно вартий уваги.
Першу посилку я отримала вже через два дні. Все гарно запаковано, нічого не побилось і не пролилось. Лаки дуже пігментовані, фрези гострі й добре підходять для комбінованого манікюру. З того часу я замовляю тільки на BeBeauty. Там ще й часто бувають акції, можна взяти щось корисне з гарною знижкою. Мені також подобається, що сайт постійно оновлюється — додаються нові бренди, новинки, і навіть тематичні підбірки під сезони чи свята.
Ще один плюс — підтримка клієнтів. Якось я помилилась із відтінком топа й написала в підтримку — мені швидко відповіли, допомогли все вирішити без зайвих нервів. Відчувається, що їм важливі клієнти, а не просто продаж.
Я тепер з упевненістю раджу BeBeauty всім своїм колегам. Для мене це не просто магазин, а надійне джерело професійних матеріалів. Вже не уявляю своєї роботи без нього. Завдяки цьому магазину я можу фокусуватись на творчості та якісному сервісі, не турбуючись про те, де знайти надійні засоби.
Мій досвід з BeBeauty: ідеальний вибір для майстрів манікюру
Безкоштовна публікація оголошень про продаж косметики та парфумерії
-
- Мовчазний
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 103 Перегляди