Президент США заявив про хороші шанси на укладення мирної угоди щодо України

Оглядова інформація про найважливіші події, які відбуваються в Україні. Новини про політику, економіку, культуру, науку, технології, а також про суспільні проблеми та події, які відбуваються в різних регіонах України. Цей розділ дозволяє бути в курсі останніх подій в Україні та допомагає зрозуміти, як вони можуть вплинути на різні сфери життя країни та її мешканців
Дімон
Новачок

Президент США заявив про хороші шанси на укладення мирної угоди щодо України

Повідомлення Дімон »

Президент Сполучених Штатів Америки заявив про хороші шанси на укладення мирної угоди щодо України. Про це Дональд Трамп повідомив після переговорів між представниками США та України у Флориді, що відбулися в неділю.

За словами Трампа, переговори “проходять добре”. “Так, я говорив з ними (членами делегації США. – Ред.), і в них все добре. Україна має деякі складні маленькі проблеми.

Деякі складні проблеми, але я думаю, що росія хотіла б бачити її (війни. – Ред.) завершення”, – сказав він на борту Air Force One. Проте Дональд Трамп додав про деякі складні проблеми в Україні, пов’язані з корупцією.

Глава Білого Дому також підтвердив, що цього тижня його спеціальний посланець Стів Віткофф зустрінеться з путіним. За даними CNN, Стів Віткофф уже першого грудня вирушить на зустріч до москви.

Джерело https://rozmova.dp.ua/prezydent-ssha-za ... o-ukrayiny
  • Схожі теми
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Україна”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 1 гість