[0677614751] Милания Златова (Милана)

Безкоштовна публікація оголошень з надання окультних послуг. Обов'язкова вимога - кожне повідомлення має бути розміщене у своїй темі. Заборонена реклама послуг у темах інших користувачів, до яких дописувач не має відношення
Mariya55
Мовчазний

Re: [0677614751] Милания Златова (Милана)

Повідомлення Mariya55 »

В моєму житті настали такі часи, коли життя для мене зупинилося... На роботі проблеми, з дітьми проблеми, зі здоров'ям - проблеми... Але дякуючи мольфарці Міланії(milaniyazlatova.in.ua) , яка зробила мені чистку, моє життя почало набирати обертів, через тиждень я відчула себе іншою людиною, новою людиною. Міланія НЕ використовує карти, не катає яйця та ін., бо це все - великий гріх, а той хоч раз в житті звертався до тарологів, рунологів та ін.зробить собі лише гірше. Міланія зчитує інформацію з біополя людини, бачить наскрізь, розказує все до дрібниць. Кому потрібна допомога - звертатеся! Зробіть своє життя кращим вже сьогодні!!!
Katya1980
Мовчазний

Милания Златова

Повідомлення Katya1980 »

Хочу поділитися своєю історією. В мене був дуже складний період у житті, проблеми в сім’ї, зі здоров’ям, депресія. Я була в повному відчаї, шукала допомогу всюди у гадалок, екстрасенсів, на різних сайтах, але нічого не допомагало, час і гроші були марно витрачені. Дивом я знайшла пані Міланію Златову з Києва. Спочатку я майже не вірила ні в що, але після консультації була вражена. Вона розповіла мені про моє минуле з такою точністю, що я просто не могла повірити. Не вагаючись, я зробила чистку, пані Міланія поставила мені захист і вже протягом найближчого місяця мої проблеми нарешті почали вирішуватися, ситуація зрушила з мертвого місця. Зміни у моєму житті це результат її роботи. Якщо комусь потрібна допомога в житті, якщо хтось переживає серйозні труднощі звертайтеся до пані Міланіі. Пані Міланія приймає як і в живу так і онлайн. Номер пані Міланіі (вайбер +380677614751).
Христя
Мовчазний

Повідомлення Христя »

Про Міланію Златову я дізналася через знайомих, які говорили, що у неї справжній родовий дар( зчитує інформацію по біополю людини).
Чесно? Я не очікувала того, що почула.
Але перед цим я також читала відгуки на форумах, та знайшла багато гарних і правдивих.

Коли я прийшла на прийом з перших хвилин Міланія почала називати такі подробиці, які знала тільки я. Не загальні фрази і не натяки — а точні деталі, які збігалися один в один. Вона одразу сказала, що на моїй мамі була порча, і описала ситуацію так, ніби бачила все власними очима.

Після її роботи( чистки ) мама реально стала почуватись краще — це було помітно вже через кілька днів після закінчення обряду.
В особистому житті теж пішли зміни: я живу зараз значно краще, ніж колись. З’явилося відчуття руху вперед, внутрішній спокій, сили й навіть здоров’я стабілізувалося. У голові — ясність, а в житті — порядок. З пані Міланією, ми продовжуємо консультуватися по цей день!

Якщо вам потрібна людина з реальним даром, яка бачить глибше за інших і говорить те, що ніхто не може знати — я сміливо рекомендую Міланію.
Телефон: +380 (67) 761 47 51
Instagram: magic_milaniya
Oleg
Мовчазний

Re: Чарівниця Міланія Златова (Київ)

Повідомлення Oleg »

Не вірив, але вирішив спробувати. Результат вразив, Міланія допомогла не лише зняти порчу, а й налагодити бізнес. Все пояснила, дала рекомендації. Робота на високому рівні. Без зайвих слів - рекомендую. Міланія Златова приймає також онлайн (вайбер +380 (67) 761 47 51).
Olga
Мовчазний

Повідомлення Olga »

Рік тому назад, мені випала доленосна можливість познайомитись з Міланією Златовою. Спочатку я записалась на консультацію, мені дуже сподобалось, як Міланія Златова мене прийняла. Це дуже світла жінка. Вже в процесі розмови я відчула тепло і полегшення, жінка володіє неймовірним Даром, іі сила відчувається навіть на відстані. Міланія не гадає, вона зчитує всю інформацію з біополя людини по фото або вживу. У мене була дійсно складна ситуація, Міланія все побачила і розказала. Я була вражена, як з такою точністю все можна було побачити. Міланія зробила мені чистку, зняла пороблення. Життя повністю змінилося, все стало легко вирішуватись, проблеми наче розчинились, покращились стосунки з чоловіком, в моє життя прийшла світла полоса. Дякую людям з таким неймовірним Даром. Залишаю контакти пані Міланіі (вайбер +38067 761 4751).
Katya1980
Мовчазний

Повідомлення Katya1980 »

Довго шукала виходу з ситуації, все сипалося: здоров’я, робота, стосунки в сім’ї. Після довгих мук почала шукати когось, хто б мені допоміг пояснити, що робиться, та допомогти. Спочатку попадала на людей, які щось намагалися зробити, але тільки час і гроші були потрачені. Я продовжила шукати, бо була у безвиході. Нарешті натрапила на жінку ясновидицю з Києва. Почала шукати все про неї в інтернеті, на щастя, виявилося досить багато відгуків, і вони були позитивні. Я вирішила все ж таки спробувати. Сказати, що я була вражена — нічого не сказати. В мене стояли сльози на очах, коли жінка розказала про моє життя такі деталі, про які знала тільки я. Потім зробила чистку, підказала, як виходити зі складних ситуацій. Жінку звати Міланія Златова. Я до кінця життя буду вдячна Міланії. Ніхто не зміг допомогти, а вона змогла. Viber по номеру: +38067 761 47 51.

Повернутись до “Окультизм”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей