Хто страждає від сезонної алергії

Теми, що пов'язані зі здоров'ям, медициною, фізичною та психічною формою. Профілактика захворювань, лікування різних хвороб, правильне харчування та фітнес. Також новітні медичні технології, методи діагностики та лікування, власний досвід з лікування хвороб та поради від інших користувачів
Uyenneas
Співрозмовник

Хто страждає від сезонної алергії

Повідомлення Uyenneas »

Я з цією бідою живу вже років десять. Травень та червень для мене — найскладніші місяці. Раніше просто сиділа вдома з зачиненими вікнами, але зараз так не вийде. Рятуюся тільки тим, що заздалегідь підбираю собі дієві таблетки від алергії , які не викликають сонливості. Порадила б вам зайти на сайт eTabletka та подивитися, що зараз є в наявності в аптеках вашого району. Я сама постійно користуюся еТаблеткою, бо там можна знайти аналоги дорожчих препаратів за адекватну ціну. Це допомагає не витрачати купу грошей щомісяця. Також намагаюся робити вологе прибирання щовечора, це трохи полегшує дихання. Тримайтеся, скоро цей період закінчиться, і ми знову зможемо дихати на повні груди без хустинок у руках!

Повернутись до “Здоров'я та медицина”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот], Majestic-12 [SEO бот] і 0 гостей