Якщо вам пощастить потрапити до Міланії вважайте, що доля вам усміхнулась. Для мене це був переломний момент.
Вона допомогла мені та моїй сім’ї, налагодила стосунки з чоловіком і вберегла мого брата від поганого.
Я щиро вдячна за цю допомогу. Міланія вже 20 років допомагає людям з різними життєвими ситуаціями. Я знайшла цю жінку за відгуками інших людей, також вся інформація є на сайті www.milaniyazlatova.in.ua.
[0677614751] Милания Златова (Милана)
-
Анастасія
- Мовчазний
-
Snizhana
- Мовчазний
Re: [0677614751] Милания Златова (Милана)
Ясновидиця Міланія (www.milaniyazlatova.in.ua) у Києві. Вона відповідає на всі запитання та допомагає, працює як духовний цілитель, зчитує людину, пояснює, чому в житті відбуваються ті чи інші події. Навіть по фото може багато розповісти про людей.
Спочатку я спілкувалася з нею телефоном, потім надіслала фото і вона дуже точно описала мене та інших людей. Дуже сильна, і мені допомогла саме вона. Навіть розповіла про моє дитинство, коли проводила очищення.
Я не рекомендую ворожіння на картах і таро — це, на мою думку, гріх. Краще звертатися до світлих людей від Бога, які справді допомагають.
Спочатку я спілкувалася з нею телефоном, потім надіслала фото і вона дуже точно описала мене та інших людей. Дуже сильна, і мені допомогла саме вона. Навіть розповіла про моє дитинство, коли проводила очищення.
Я не рекомендую ворожіння на картах і таро — це, на мою думку, гріх. Краще звертатися до світлих людей від Бога, які справді допомагають.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот], Petal Search [пошуковий бот] і 0 гостей