Херсон: кампанія Януковича набула відверто агресивних ознак

Місце для обговорення політичних тем, пов'язаних з регіоном. Тут користувачі можуть обговорювати новини та події, пов'язані з політикою міста Херсон та області, а також ділитися своїми думками про політичні рішення та ситуації. Обмін думками та ідеями з політичних тем
Аватар користувача
admin
Адміністратор форуму
Повідомлень: 1642
З нами з: 10 грудня 2004, 09:07
Звідки: Херсон

Херсон: кампанія Януковича набула відверто агресивних ознак

Повідомлення admin »

http://hotline.net.ua/content/view/8029/34/

Херсон: штаб Ющенка заявляє, що передвиборна кампанія Януковича набула відверто агресивних ознак

16.12.2004 15:40:35
ПОЛІТИКА

Херсонський штаб Віктора Ющенка заявляє, що передвиборна кампанія Віктора Януковича набула відверто агресивних ознак. За їх словами, вчора, 15 грудня, близько тисячі агресивно налаштованих пенсіонерів з біло-блакитними стрічками, прапорами та хустками рушили на площу Свободи, де в цей час відбувалася мирна акція на підтримку народного кандидата в Президенти Віктора Ющенка. Про це повідомляє „Політична Україна”.

Як повідомляє прес-служба штабу, некерований натовп раптово очолив відомий в Херсоні спеціаліст з нетрадиційної медицини Володимир Голуб, який особисто закликав зруйнувати намет Ющенка. Розлючені пенсіонерки та кілька молодиків напідпитку кинулися в бій: перевернули намет, але розбити великий телевізор, по якому транслюють передачі 5-го каналу, їм не дала міліція. Запалу мітингуючих за Януковича вистачило на 20-30 хвилин. Невдовзі прихильники Януковича розійшлися.
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Політика”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей