Просто проблема в тому, що всі, хто викупив ліки виключно для «а раптом», позбавили можливості інших купити те, що їм дійсно критично необхідно. Мені б хотілося, щоб ми дбали один про одного, а не лише вимагали підвищеної уваги до себе та своїх потреб. Дякую дівчині з аптеки, яка сказала головні слова: «Ми давали клятву Гіппократа, тому працюємо щодня і без вихідних».
Ціни подивився. Згоден, деякі далекі від «мирних». Але вирішити це можна лише одним способом: живою здоровою конкуренцією. Від покупців теж багато чого залежить в економіці, до речі. Не створюйте штучний ажіотаж – і все прийде у норму. Навіть у ту пізню (за ринковими мірками) годину застав у вільному продажу овочі, фрукти, рибу, м’ясо, крупи…
Я не боюся виходити на вулицю та людний ринок, бо совість моя чиста: ми чесно працюємо і робимо зараз навіть більше, ніж могли колись. Дякую вам, тим, хто впізнає та підтримує словом – мені приємно працювати заради всіх вас. І тиснути вам руки на вулиці – для мене честь!
Разом ми сила!
Джерело: Херсонська міська рада https://miskrada.kherson.ua/news/ihor-k ... ro-odnoho/