Арома Бюро
-
Андрю
- Співрозмовник
Арома Бюро
Враження від покупки косметики HIDEHERE в Aroma Buro залишили тільки позитивні емоції https://aromaburo.ua/hidehere Я давно цікавлюся корейськими брендами і знала, що важливо купувати справжню продукцію, а не підробки. Замовлення у цьому інтернет-магазині було легким і зрозумілим: оформлення через сайт зайняло кілька хвилин, оплата пройшла без проблем, а доставка відбулася вчасно. Упаковка дуже акуратна, товари дбайливо захищені від пошкоджень, що особливо важливо для скляних баночок і флаконів. Самі продукти приємно вразили текстурою та ароматом – тонер швидко вбирається, крем не залишає жирного блиску, а шкіра після застосування виглядає здоровою та доглянутою. Окремо хочу похвалити консультацію менеджера, який допоміг підібрати оптимальний набір саме для мого типу шкіри. Враження від покупки повністю задовольняють мої очікування: якість, швидкість і сервіс на високому рівні. Я точно повернуся сюди за новими засобами і буду радити Aroma Buro всім друзям, хто цінує оригінальну корейську косметику.
-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 1 Відповіді
- 496 Перегляди
-
Останнє повідомлення Yuliia
-
- 0 Відповіді