Завдання державної ваги

Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
Відповісти
Прес-служба КРУ
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 667
З нами з: 17 жовтня 2007, 10:28

Завдання державної ваги

Повідомлення Прес-служба КРУ »

Державній контрольно-
ревізійній службі України
15 років

ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ КАХОВСЬКОГО РАЙОНУ!

Завершився 2007 рік – рік непростих випробовувань.
Разом з цим, показники діяльності контрольно-ревізійного відділу в м. Каховка та Каховському районі свідчать про його дієздатність та підтверджують високий професійний рівень його колективу. Майже у два рази зросли обсяги виявлених недоотриманих фінансових ресурсів та у півтора рази обсяги незаконних, нецільових витрат і недостач ( на суму 497,48 тис.грн.). Забезпечено додаткове надходження фінансових ресурсів до бюджетів, бюджетних установ, організацій та підприємств. Відшкодовано і поновлено незаконні, нецільові витрати та недостачі ресурсів на суму 354,36 тис.грн (72 % від виявлених сум). Усунуто інші порушення фінансової дисципліни на суму 1 млн400,5 тис.грн.
Перед працівниками відділу стоять завдання державної ваги: проведення контрольних заходів на предмет дотримання законодавства щодо використання бюджетних коштів та державного майна. Зробити це доведеться в найбільш стислий термін. Впевнений, що це посильне для нас завдання, як і подальша розбудова засад діяльності служби: посилення дієвості контрольних заходів, вдосконалення їх форм та методів, забезпечення профілактичної спрямованості й безумовного відшкодування завданих державі збитків.

Добра, здоров’я, злагоди Вам і Вашим родинам!

Ігор КРЕХОВЕЦЬКИЙ,
начальник контрольно-ревізійного відділу
в м.Каховка та Каховському районі
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей