Сайт Міського управління охорони здоров'я Чернівецької області https://muoz.cv.ua/ становить інформаційний ресурс, який постачає мешканцям міста Чернівці та Чернівецької міської територіальної громади актуальні дані про стан охорони здоров'я в місті. Тут також розміщена інформація про послуги, які надають медичні заклади, а також новини в галузі охорони здоров'я.
Портал включає такі розділи:
- Про управління — інформація про структуру, функції та керівництво управління.
- Медичні заклади — перелік медичних закладів міста, їх контактна інформація та надані послуги.
- Новини — огляд подій в галузі охорони здоров'я в місті.
- Контакти — інформація про способи зв'язку з управлінням та медичними закладами.
Веб-сайт відрізняється зручним та інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, презентуючи весь контент українською мовою.
Портал Міського управління охорони здоров'я Чернівецької міської ради становить значущий ресурс для тих, хто цікавиться станом охорони здоров'я в місті та прагне бути в курсі останніх подій в цій сфері.
Основні переваги використання веб-сайту:
- Отримання інформації про всі медичні заклади міста, з їхніми контактними даними та послугами.
- Доступ до актуальних новин в галузі охорони здоров'я в місті.
- Можливість залишити відгук щодо роботи медичних закладів.
- Запрошуємо вас відвідати веб-сайт управління охорони здоров'я Чернівецької міської ради для отримання докладнішої інформації про стан охорони здоров'я в місті.
Веб-портал Міського управління охорони здоров'я Чернівецької області
-
DimaDima
- Особливо цінний користувач

-
- Схожі теми
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 2636 Перегляди
-
Останнє повідомлення ГУС у Херсонській області
-
- 0 Відповіді
- 625 Перегляди
-
Останнє повідомлення ПСУ ПО ДАСУ в області
-
- 0 Відповіді
- 476 Перегляди
-
Останнє повідомлення Волонтери Херсону
-
- 0 Відповіді
- 808 Перегляди
-
Останнє повідомлення Волонтери Херсону
-
- 0 Відповіді
- 1801 Перегляди
-
Останнє повідомлення Sexologist
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот], Petal Search [пошуковий бот] і 0 гостей