Херсонка Олена Грек в’яже теплі шкарпетки і передає через волонтерів людям.
Для в’язання шкарпеток бракує ниток і доводиться розпускати светри, шарфи.
Ідеї для в’язання шкарпеток приходять в процесі роботи. Віднедавна жінка почала пришивати патріотичні шеврони.
В’язання заспокоює нерви під час обстрілів, говорить Олена Грек.
Мріє майстриня про в’язальну машинку і щоб більше надсилали ниток для в’язання.
Долучайтесь до допомоги. Зігріємо херсонців разом!
Це місце, де я працюю, сидячи та в'яжучи. Іноді, коли зникає електрика, ми використовуємо ліхтарики та свічки, але я продовжую в'язати. До війни я не тримала в руках спиці близько 15 років. Повернувшись до Херсона після окупації, я знову взялася за спиці. Спочатку сумнівалася, чи зможу щось зв'язати, але як тільки взяла спиці, одразу все згадала і почала в'язати.
Якщо розпустити цю кофтину, можна отримати достатньо пряжі для кількох светрів, шарфів або інших речей. Зараз люди іноді приносять мені речі для розпускання, але це займає багато часу, і не всі вироби можна розпустити.
До кожної пари я пришиваю шеврони з написами, щоб навіть слова зігрівали людей. Пишу "Зв'язано з любов'ю" та "З вірою в перемогу". Іноді, коли чую обстріли, продовжую в'язати, але якщо вони дуже близько, доводиться залишити роботу та ховатися. У нашому під'їзді залишилося лише кілька квартир, де ще живуть люди, і ми всі збираємося разом, щоб перечекати обстріли, іноді навіть ночуючи в тамбурі.
Мрію про в'язальну машинку, адже колись, живучи в селі, я в'язала на такій машинці. Хотілося б, щоб люди долучалися до цієї справи, відправляючи пряжу з різних куточків, щоб ми могли в'язати ще більше.
Херсон Плюс
Херсонка в'яже теплі шкарпетки для жителів міста на лінії фронту
Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
- Волонтери Херсону
- Особливо цінний користувач
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 1019 Перегляди
-
Останнє повідомлення Волонтери Херсону