Форум міста Херсону. Спілкування, публікація новин та оголошень Херсонського регіону. Один із перших та найбільших форумів міста, що працює з 2004 року
Теми, що пов'язані зі здоров'ям, медициною, фізичною та психічною формою. Профілактика захворювань, лікування різних хвороб, правильне харчування та фітнес. Також новітні медичні технології, методи діагностики та лікування, власний досвід з лікування хвороб та поради від інших користувачів
virusia писав:Китайский чай тоже считаю одним из лучших, но зеленого слишком много пить не нужно - достаточно 2-3 кружек. Просто он не дает кальцию полностью усваиваться организмом и при занятии спортом можно получить травмы.
Меня только спорт спасает, ну и конечно правильное питание. Раньше я вовсе не подсчитывала калории, которые употребляла за день, теперь же делаю это постоянно. Раньше как, просто перестала употреблять выпечку, копченое, соленое и сладкое, конечно результат был не сразу, но был. Теперь я подсчитываю калории и занимаюсь спортом.
Недавно встретила свою подружку и не узнала её,полгода назад когда мы виделись она была пишечкой ,а сейчас - стройняшка.Поделилась она своим секретом похудения- это лазерная липосакция,говорит что у неё сейчас тело как после усиленных тренировок в спорт зале .Так что девочки похудеть можно любым способом,лишь бы было желание и не важно что для этого делать...
Все просто. Просто перестати їсти солодке (майонез, булки, газованку, ...) і жирну їжу. Все. З часом почнете самі по собі худнути. Але це мало хто буде робити, тому що буде наче ломка, коли рівень цукру у крові знизиться.