19.04.2010
“Думка населення щодо стану свого здоров’я”
(за даними вибіркового опитування домогосподарств)
З метою отримання інформації щодо самооцінки стану свого здоров’я та рівня захворюваності населення, Головним управлінням статистики у жовтні 2009р. проведене опитування осіб, які входять до складу домогосподарств, що брали участь у вибірковому обстеженні умов їхнього життя.
Підсумки опитування свідчать, що майже половина населення області оцінювало стан свого здоров’я як «добрий», кожні дві з п’яти осіб вважали стан свого здоров’я «задовільним». Оцінила свій стан здоров’я як «поганий» кожна дев’ята пересічна особа.
Кожний другий з опитаних осіб повідомив, що у 2009р. хворів.
Хронічні захворювання чи проблеми зі здоров’ям мали 31,5% опитаних.
Найбільш поширеними були гіпертонія та серцеві захворювання – про наявність яких повідомили відповідно кожна третя і кожна четверта особи, які мають хронічні захворювання. Кожна шоста особа хворіє на артроз або артрит (в т.ч. на ревматоїдний), 10% осіб страждають від мігрені або частого головного болю, 6% – мають виразку шлунку або 12 – палої кишки, по 4% відповідно мають захворювання з груп хронічного бронхіту, енфіземи легенів, страждають на алергію, діабет та неалергічну астму.
Думка населення щодо стану свого здоров’я
Регіональні новини Херсонщини. Тут можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в Херсонській області. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються в області
-
- VIP користувач
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 1782 Перегляди
-
Останнє повідомлення Sexologist