Кулинария

Кулінарний форум - місце, де ви можете обмінюватися рецептами, порадами та ідеями з іншими. Чи ви професійний шеф-кухар, чи просто любите готувати вдома, ви знайдете тут щось цікаве. Обговорюйте різні кухні світу, діліться своїми улюбленими рецептами та дізнавайтесь про нові кулінарні техніки.
Аватар користувача
wladislaw
Мовчазний
Повідомлень: 5
З нами з: 19 листопада 2019, 13:54

Re: Кулинария

Повідомлення wladislaw »

Мои домашние очень любят блины: хоть каждый день подавай. Поэтому путем многих проб и ошибок прижился этот рецепт – быстро, нехлопотно, вкусно.
Тесто готовится на основе ряженки (подойдет и какой-нибудь другой кисломолочный напиток). Продукты: 0,5 л ряженки, 2 яйца, 1 стол. ложка подсолнечного масла, примерно стакан муки, соль (1/2 чайной ложки), сахар (примерно столовая ложка). Всё.
Приготовление: продукты перемешиваем до однородной массы. Я пользуюсь либо кухонным комбайном, либо насадочным миксером. При необходимости смесь разбавляем молоком. Чем жиже тесто - тем тоньше блины. Выпекаем на блинной сковородке (благо их сейчас в продаже великое множество).
Две хитрости:
1) если тесто готовите вручную, то сначала на яйцах и небольшом количестве жидкости нужно замесить очень густое тесто и только потом его разбавить, иначе очень трудно добиться однородности,
2) я смазываю сковородку растительным маслом при помощи половинки луковицы, насаженной на вилку.
На всё про всё уходит не более получаса.
Аватар користувача
wladislaw
Мовчазний
Повідомлень: 5
З нами з: 19 листопада 2019, 13:54

Re: Кулинария

Повідомлення wladislaw »

Самый быстрый и простой рецепт приготовления сырников: на 200г творога ¼ чайная ложка соли, 1 ст. ложка сахара, 2 ст. ложки манной крупы; всё перемешать и дать постоять 10-15 мин.; сформировать сырники и обваляв в муке обжарить в сливочном масле.
fana
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 207
З нами з: 06 листопада 2015, 15:44

Re: Кулинария

Повідомлення fana »

Раджу таку старви як, страви з фаршу і картоплі на сковороді які можна приготувати по прикладу на. Форму закрити фольгою і випікати протягом 60 – 90 хв, при температурі 175. За 20 хв до закінчення приготування, зняти фольгу.
Nikki_23
VIP користувач
VIP користувач
Повідомлень: 165
З нами з: 19 лютого 2020, 17:43

Re: Кулинария

Повідомлення Nikki_23 »

Маркування яєць вимагає особливої уваги та точності, і компанія Домінанта це розуміє. Вони пропонують спеціалізоване обладнання для маркування яєць, що гарантує якісне нанесення інформації на поверхню. Завдяки їхнім технологіям та досвіду, ви можете бути впевнені, що маркування на яйцях буде чітким, стійким та відповідатиме всім вимогам ринку.
Dampire
Мовчазний
Повідомлень: 1
З нами з: 30 листопада 2023, 10:14

Re: Кулинария

Повідомлення Dampire »

Цікаво як проходить закупівля продукті в у закладах громадського харчування. Адже в них приготування страв - це процес, який не має ні кінця, ні краю...
Аватар користувача
LisaVE
Співрозмовник
Повідомлень: 25
З нами з: 16 травня 2023, 16:50

Re: Кулинария

Повідомлення LisaVE »

Dampire писав: 30 листопада 2023, 10:17 Цікаво як проходить закупівля продукті в у закладах громадського харчування. Адже в них приготування страв - це процес, який не має ні кінця, ні краю...
Ну так і проходить)) Регулярно, усі дії чітко заплановані, об'єми їжі - зафіксовані і кухарі чітко знають скільки та чого буде при виході. Важливо постачальників самої продукції мати надійних, таких як Eurocommerce. Тоді буде набагато простіше працювати та планувати діяльність закладів громадського харчування

Повернутись до “Кулінарія”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Common Crawl Foundation [бот] і 0 гостей