Каршерінг

Публікація безкоштовних оголошень про послуги з транспортних перевезень, що будуть корисними для жителів Херсону та Херсонської області
viktor1982
Активний учасник
Повідомлень: 89
З нами з: 10 грудня 2016, 20:54

Каршерінг

Повідомлення viktor1982 »

Компанія Getmancar пропонує послугу хвилинної оренди автомобілів у Києві та інших містах України, зокрема у Дніпрі. Ви можете користуватися цією послугою безпосередньо через їх мобільний додаток. Оренда доступна навіть на короткі терміни, включаючи похвилинну оренду. Ціни на оренду автомобілів в Getmancar включають витрати на пальне та паркування, що робить їх конкурентоспроможними у порівнянні з таксі.

Компанія пропонує широкий вибір автомобілів різних марок і моделей. Бронювання авто здійснюється просто через мобільний додаток Getmancar. Український каршерінг Getmancar відомий своєю зручністю та високою доступністю автомобілів для оренди.

Для стати клієнтом Getmancar потрібно завантажити їх застосунок, зареєструватися та дочекатися схвалення акаунта. Служба підтримки може надати інформацію про можливість довгострокової оренди автомобілів або відповісти на будь-які інші запитання щодо користування послугою.

Додаткову інформацію можна знайти на офіційному сайті Getmancar: https://getmancar.com.ua .
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Транспортні послуги”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей