Споживання основних продуктів харчування населенням області у ІІ кварталі 2009 року

Региональные новости Херсонской области. При перепечатке из других источников обязательно наличие (гипер)ссылки на оригинал статьи
Ответить
ГУС у Херсонській області
VIP пользователь
VIP пользователь
Сообщения: 2503
Зарегистрирован: 04 янв 2008, 10:26
Контактная информация:

Споживання основних продуктів харчування населенням області у ІІ кварталі 2009 року

Сообщение ГУС у Херсонській області » 30 дек 2009, 15:20

23.12.2009

“Споживання основних продуктів харчування населенням області у ІІ кварталі 2009 року“
(за даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств)

Вартість харчування у ІІ кварталі 2009р. у середньому на одну особу становило 15 грн. на добу. Середньомісячна вартість харчування однієї особи – 447 грн.
В середньому за місяць однією особою спожито хліба і хлібних продуктів 9,0 кг, м’яса та м’ясопродуктів – 4,2 кг, молока та молочних продуктів – 17,2 кг, картоплі – 6,9 кг, овочів і баштанних – 6,8 кг, цукру – 3,4 кг, фруктів, ягід, горіхів, винограду – 2,6 кг, яєць – 20 штук, риби і рибопродуктів – 2,2 кг, олії та інших рослинних жирів – 1,8 кг.

Ответить
  • Похожие темы
    Ответы
    Просмотры
    Последнее сообщение

Вернуться в «Херсонская область»

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и 1 гость