Споживання основних продуктів харчування населенням області у ІІ кварталі 2009 року

Регіональні новини Херсонської області. При передруку з інших джерел обов'язкова наявність (гіпер)посилання на першоджерело
Відповісти
ГУС у Херсонській області
VIP пользователь
VIP пользователь
Повідомлень: 2650
З нами з: 04 січня 2008, 10:26
Контактна інформація:

Споживання основних продуктів харчування населенням області у ІІ кварталі 2009 року

Повідомлення ГУС у Херсонській області »

23.12.2009

“Споживання основних продуктів харчування населенням області у ІІ кварталі 2009 року“
(за даними вибіркового обстеження умов життя домогосподарств)

Вартість харчування у ІІ кварталі 2009р. у середньому на одну особу становило 15 грн. на добу. Середньомісячна вартість харчування однієї особи – 447 грн.
В середньому за місяць однією особою спожито хліба і хлібних продуктів 9,0 кг, м’яса та м’ясопродуктів – 4,2 кг, молока та молочних продуктів – 17,2 кг, картоплі – 6,9 кг, овочів і баштанних – 6,8 кг, цукру – 3,4 кг, фруктів, ягід, горіхів, винограду – 2,6 кг, яєць – 20 штук, риби і рибопродуктів – 2,2 кг, олії та інших рослинних жирів – 1,8 кг.
Відповісти
  • Similar Topics
    Відповіді
    Перегляди
    Останнє повідомлення

Повернутись до “Херсонська область”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість