Якщо вам пощастить потрапити до Міланії вважайте, що доля вам усміхнулась. Для мене це був переломний момент.
Вона допомогла мені та моїй сім’ї, налагодила стосунки з чоловіком і вберегла мого брата від поганого.
Я щиро вдячна за цю допомогу. Міланія вже 20 років допомагає людям з різними життєвими ситуаціями. Я знайшла цю жінку за відгуками інших людей, також вся інформація є на сайті www.milaniyazlatova.in.ua.
[0677614751] Милания Златова (Милана)
-
Анастасія
- Мовчазний
-
Snizhana
- Мовчазний
Re: [0677614751] Милания Златова (Милана)
Ясновидиця Міланія (www.milaniyazlatova.in.ua) у Києві. Вона відповідає на всі запитання та допомагає, працює як духовний цілитель, зчитує людину, пояснює, чому в житті відбуваються ті чи інші події. Навіть по фото може багато розповісти про людей.
Спочатку я спілкувалася з нею телефоном, потім надіслала фото і вона дуже точно описала мене та інших людей. Дуже сильна, і мені допомогла саме вона. Навіть розповіла про моє дитинство, коли проводила очищення.
Я не рекомендую ворожіння на картах і таро — це, на мою думку, гріх. Краще звертатися до світлих людей від Бога, які справді допомагають.
Спочатку я спілкувалася з нею телефоном, потім надіслала фото і вона дуже точно описала мене та інших людей. Дуже сильна, і мені допомогла саме вона. Навіть розповіла про моє дитинство, коли проводила очищення.
Я не рекомендую ворожіння на картах і таро — це, на мою думку, гріх. Краще звертатися до світлих людей від Бога, які справді допомагають.
-
Olga
- Мовчазний
Люди, хочу поділитися своїм досвідом, можливо комусь це допоможе не наробити тих самих помилок, що й я. Після того як від мене пішов чоловік, моє життя просто зруйнувалося. Я перестала нормально їсти, спати, не могла працювати, віддалилася навіть від дітей і близьких. Була настільки розбита морально, що шукала допомоги всюди — ходила по гадалках, тарологах, слухала чужі поради й вірила кожному слову. Одні лякали мене страшними речами, інші обіцяли швидко все повернути, але ставало тільки гірше. За кілька місяців я дуже схудла, втратила себе і вже не бачила сенсу жити. Зараз я розумію, що в такому стані людина готова вчепитися за будь-яку надію, і цим часто користуються. Постійні походи по “спеціалістах” лише виснажували мене морально й фінансово.Потім випадково натрапила на відгук про спадкову ясновидицю Мілану. Спочатку поставилася скептично, але коли прочитала її сайт і поспілкувалася з нею, вперше за довгий час відчула спокій. Вона пояснила багато речей, через які я проходила, і допомогла мені по-іншому подивитися на ситуацію. Поступово моє життя почало змінюватися: я повернула внутрішній спокій, налагодилися стосунки в сім’ї, з’явилися сили жити далі й рухатися вперед.Тому хочу сказати всім: будьте дуже обережні, коли перебуваєте у відчаї. У такому стані легко потрапити не до тих людей і втратити ще більше часу, сил і грошей. Бережіть себе і не дозволяйте нікому користуватися вашим болем. Я знайшла цю жінку за відгуками інших людей, вся інформація є на сайті www.milaniyazlatova.in.ua.
-
Анастасія
- Мовчазний
Я зверталася до багатьох, але вони говорили повну нісенітницю. Найбільше дивує, що до таких стоять живі черги. За 15 хвилин поводять свічками, скажуть щось незрозуміле і на цьому все. Потім в інстаграм знайшла ясновидицю Міланію. Почитала відгуки та вирішила звернутися. Це було неймовірно! Не знаю, як вона це робить, але сказала все точно. Я показала фото чоловіка, і вона чітко його описала, розповіла про наші проблеми та дала поради, як діяти далі. Ми спілкувалися більше години, і вона розповіла ще багато речей, які виявилися правдою. Жодної хвилини не пошкодувала, що потрапила саме до неї. Потім моі батьки звернулися до Міланії за допомогою, були проблеми з сусідами. Постійно батьки знаходили щось у дворі. Пані Міланія почистила землю, поставила захист. Після років суперечок все як рукою зняло. Кому потрібно, звати її Міланія, вона працює в Києві. тел. 8067 761 4751
-
Karina23
- Мовчазний
Після народження дитини я відчула повне виснаження. Любиш свою родину, але сил немає ні на що. Постійне відчуття провини і тривоги. Проблеми з чоловіком. Міланія дуже точно описала мій стан і причини цього внутрішнього виснаження. Після її допомоги я почала відновлюватися емоційно і перестала постійно себе звинувачувати. Замовила декілька обрядів і ситуація почала змінюватися з часом в кращу сторону. Для мене її допомога стала спасінням. Контакти Міланії 0677614751, пишіть у вайбер з 10.00 до 19.00 крім вихідних.
-
Oleg
- Мовчазний
Міланія дуже допомогла мені під час судового процесу. Для мене це було справжнім дивом, адже майже всі говорили, що шансів виграти практично немає. Але завдяки її підтримці та порадам я зміг досягти позитивного результату. Вона підказала, як краще діяти, і звернула увагу на такі моменти, про які, не сказав жоден адвокат. Я вважаю Мілану не лише людиною з особливим баченням, а й дуже мудрою та розумною жінкою, яка чудово розбирається в різних сферах життя, зокрема й у бізнесі. У Міланіі є сторінка в Instagram: @milaniya_zlatova там можна більше дізнатися про її діяльність. Це мій особистий досвід, і саме тому я щиро рекомендую Мілану всім, хто відчуває, що потребує допомоги чи підтримки.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: ClaudeBot [AI бот] і 0 гостей