Судак під соусом марешаль, дюшес, пулярда тулуз. Саме такі вишукані страви замовляли у ресторанах Херсона 130 років тому. Однак спробувати їх на смак можна і сьогодні. В Херсоні почав діяти унікальний гастрономічний проект «Херсон. Вінтажна кухня». Ідейною натхненницею виступила краєзнавець міста Марія Тарасова, а ось кулінарною реалізацією займалася ціла команда професійних шеф-кухарів на чолі з Олександром Шостак.
Відчути на смак давній Херсон можна в семи закладах міста з позначкою проекту «Херсон. Вінтажна кухня».
Новини Херсону. Розділ форуму, де можна дізнатися про останні новини та події, що відбуваються в місті Херсон. У цьому розділі користувачі можуть обговорювати та ділитися своїми думками щодо важливих новин та подій, що відбуваються у місті
-
- Особливо цінний користувач
- Повідомлень: 4383
- З нами з: 16 листопада 2010, 16:21
- Звідки: Херсон
-
- Similar Topics
- Відповіді
- Перегляди
- Останнє повідомлення
-
- 0 Відповіді
- 235 Перегляди
-
Останнє повідомлення Волонтери Херсону
-
- 0 Відповіді
- 1448 Перегляди
-
Останнє повідомлення Виталия
-
- 1 Відповіді
- 1710 Перегляди
-
Останнє повідомлення Mr.Robot
-
- 0 Відповіді
- 180 Перегляди
-
Останнє повідомлення Волонтери Херсону
-
- 0 Відповіді
- 52 Перегляди
-
Останнє повідомлення Mr.Robot
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Ahrefs [SEO бот], Common Crawl Foundation [бот], Semrush [SEO бот] і 0 гостей